Benvolgut amic/amiga,

Per la present, tenim el gust de convidar-te a l’acte de presentació del nostre col·lectiu local, que tindrà lloc el pròxim divendres 28 de juny, a les 19:00 hores, al Saló d’Actes de la Casa del Fester ‘Diego Cano Enguera’ (Carrer La Biga 3).

Com ja saps, la Coalició Compromís, és una cooperativa política amb presència al Congrés dels Diputats, les Corts Valencianes i molts Ajuntaments del País Valencià. Aquest moviment ciutadà i plural, ja fa uns mesos que s’ha establert a la nostra ciutat amb unes línies clares d’actuació: la regeneració democràtica i la transparència al consistori benidormer, el foment de la participació ciutadana, l’associacionisme i la governança local, la normalització de la llengua i cultura pròpies, el rescat a les persones desfavorides, l’aposta per un model educatiu i sanitari de qualitat, així com la protecció del nostre medi ambient.

Per això, una vegada iniciada la nostra trajectòria, i al bell mig d’una convulsa legislatura, considerem que és el moment idoni per a presentar-nos a la ciutadania benidormera per tal d’oferir-los l’alternativa real que necessita el nostre poble.

Ens acompanyaran a l’acte dos dels nostres diputats a les Corts Valencianes. En primer lloc comptarem amb Mireia Mollà, diputada per la circumscripció d’Alacant caracteritzada per la seua lluita contra la corrupció i la seua aposta per una economia verda, al servei de les persones. Seguidament, intervindrà  Fran Ferri, el diputat més jove del Parlament Valencià, ferm activista dels moviments LGTB i vinculat amb l’associacionisme juvenil.

Conclourem l’acte amb una “picaeta” de germanor per tal d’escoltar amb la proximitat i senzillesa que ens caracteritza, les vostres propostes, iniciatives o reflexions al servei de Benidorm.

Novament, et recordem que l’acte tindrà lloc divendres 28 de juny, a les 19:00 hores, al Saló d’Actes de la Casa del Fester ‘Diego Cano Enguera’ (Carrer La Biga 3).

T’esperem!

Benidorm, 24 de juny de 2013

Compromís per Benidorm

 ______________________________________________________________________________

Querido amigo/amiga,

Por la presente, tenemos el gusto de invitarte al acto de presentación de nuestro colectivo local, que tendrá lugar el próximo viernes 28 de junio, a las 19:00 horas, en el Salón de Actos de la Casa del Fester ‘Diego Cano Enguera’ (Calle La Biga nº3).

Como ya sabes, la Coalició Compromís, es una cooperativa política con presencia en el Congreso de los Diputados, les Corts Valencianes y muchos ayuntamientos del País Valencià. Este movimiento ciudadano y plural ya hace unos meses que se ha establecido en nuestra ciudad con unas líneas claras de actuación: la regeneración democrática y la transparencia en el consistorio benidormero, el fomento de la participación ciudadana, el asociacionismo y la gobernanza local, la normalización de la lengua y cultura propias, el rescate a las personas desfavorecidas, la apuesta por un modelo educativo y sanitario de calidad, así como la protección de nuestro medio ambiente.

Por eso, una vez iniciada nuestra trayectoria, y en medio de una convulsa legislatura, consideramos que es el momento idóneo para presentarnos a la ciudadanía benidormera para ofrecerles la alternativa real que necesita nuestro pueblo.

Nos acompañarán en el acto dos de nuestros diputados a les Corts Valencianes. En primer lugar contaremos con Mireia Mollà, diputada por la circunscripción de Alacant caracterizada por su lucha contra la corrupción y su apuesta por una economía verde, al servicio de las personas. Seguidamente intervendrá Fran Ferri, el diputado más joven del Parlament Valencià, firme activista de los movimientos LGTB y vinculado con el asociacionismo juvenil.

Concluiremos el acto con una “picaeta” de hermandad para poder escuchar con la proximidad y sencillez que nos caracteriza, vuestras propuestas, iniciativas o reflexiones al servicio de Benidorm.

De nuevo, te recordamos que el acto tendrá lugar el viernes 28 de junio, a las 19:00 horas, en el Salón de Actos de la Casa del Fester ‘Diego Cano Enguera’ (Calle La Biga nº3).

Te esperamos!

Benidorm, 24 de junio de 2013

Compromís per Benidorm