Josep Pascual Serra: “Considerem que les consignacions pressupostàries per a infraestructures com ara l’Institut Pere Maria Orts i Bosch, el Centre Cultural i el segon hospital de la Marina Baixa són molt necessàries per al benestar de la ciutadania així com per al desenvolupament econòmic de Benidorm i de tota la comarca.

 El col•lectiu de Compromís per Benidorm ha presentat diverses esmenes als Pressupostos de la Generalitat a través dels diputats a les Corts Valencianes Enric Morera i Mònica Oltra. Segons paraules del Portaveu Local, Josep Pascual, “Amb aquestes propostes, ens avancem una vegada més a tota la resta de forces polítiques benidormeres en la reivindicació de tres infraestructures que, per la seua transcendència, haurien de ser prioritàries en l’agenda política de la nostra ciutat.

En primer lloc, s’ha de destacar la petició d’una partida per a finalitzar la reforma de l’Institut Pere Maria Orts i Bosch. “És una vergonya que, davant l’estat actual del centre i les reiterades demandes dels docents, pares i alumnes, l’Ajuntament de Benidorm i la Generalitat Valenciana seguisquen donant-los l’esquena, sense resoldre el problema.”   afirma Pascual.

Així mateix, des de Compromís per Benidorm s’ha demanat que s’incloga una consignació pressupostària destinada a la finalització del Centre Cultural. “Una ciutat que es reclama turística per excel•lència, no pot prescindir d’una infraestructura cultural bàsica i complementària. La paralització d’aquest projecte contribueix a augmentar les mancances culturals i perjudica greument la imatge turística de Benidorm.”   denuncien des de la cooperativa política.

La formació benidormera també ha sol•licitat la inversió de recursos per tal de cobrir la reivindicació històrica del segon hospital per a la Marina Baixa. “A pesar que els nostres Governs ens estan acostumant a les retallades, no podem seguir obviant la necessitat d’un centre sanitari que assegure l’assistència als nostres ciutadans i que cobrisca al mateix temps la demanda d’una comarca amb augments notoris de població a l’estiu.”  assevera Pascual

“Estem en mans d’uns dirigents que ens desgovernen i que miren més pel seu profit personal, en lloc de fer política en positiu que emfatitze amb les preocupacions de la ciutadania. Amb aquestes propostes, des de Compromís per Benidorm, pretenem cobrir tres dels pilars bàsics de la nostra societat: assolir una educació digna, una sanitat bàsica i una cultura accessible per a tothom.”   conclou Pep Pascual

_____________________________________________

“Compromís per Benidorm presenta varias enmiendas a los Presupuestos de la Generalitat”

Josep Pascual Serra: “Consideramos que las consignaciones presupuestarias para infraestructuras como el Instituto Pere Maria Orts i Bosch, el Centro Cultural y el segundo hospital de la Marina Baixa son muy necesarias para el bienestar de la ciudadanía así como para el desarrollo económico de Benidorm y de toda la comarca.

El colectivo de Compromís per Benidorm ha presentado varias enmiendas a los Presupuestos de la Generalitat a través de los diputados a las Cortes Valencianas Enric Morera y Mònica Oltra. Según palabras del Portavoz Local, Josep Pascual, “Con estas propuestas, nos avanzamos una vez más a todo el resto de fuerzas políticas benidormenses en la reivindicación de tres infraestructuras que, por su trascendencia, tendrían que ser prioritarias en la agenda política de nuestra ciudad.

En primer lugar, se destaca la petición de una partida para finalizar la reforma del Instituto Pere Maria Orts i Bosch. “Es una vergüenza que, ante el estado actual del centro y las reiteradas demandas de los docentes, padres y alumnos, el Ayuntamiento de Benidorm y la Generalitat Valenciana sigan dándoles la espalda, sin resolver el problema.” afirma Pascual.

Así mismo, desde Compromís per Benidorm se ha pedido que se incluya una consignación presupuestaria destinada a la finalización del Centro Cultural. “Una ciudad que se reclama turística por excelencia, no puede prescindir de una infraestructura cultural básica y complementaria. La paralización de este proyecto contribuye a aumentar las carencias culturales y perjudica gravemente la imagen turística de Benidorm.” denuncian desde la cooperativa política.

La formación benidormense también ha solicitado la inversión de recursos para cubrir la reivindicación histórica del segundo hospital para la Marina Baixa. “A pesar de que nuestros Gobiernos nos están acostumbrando a los recortes, no podemos seguir obviando la necesidad de un centro sanitario que asegure la asistencia a nuestros ciudadanos y que cubra la demanda de una comarca con aumentos notorios de población en verano.” asevera Pascual.

“Estamos en manos de unos dirigentes que nos desgobiernan y que miran más por su provecho personal, en lugar de hacer política en positivo que enfatice con las preocupaciones de la ciudadanía. Con estas propuestas, desde Compromís per Benidorm, pretendemos cubrir tres de los pilares básicos de nuestra sociedad: lograr una educación digna, una sanidad básica y una cultura accesible para todo el mundo.” concluye Pep Pascual