Compromís serà el primer partit que participe a la desfilada de l’Orgull de Benidorm

D’acord amb una de les idees principals que promou Compromís, basada en el respecte a la diversitat, la defensa dels drets de les minories, i la lluita contra l’homofòbia, la coalició local participarà a la desfilada de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) que tindrà lloc el pròxim 13 de setembre a Benidorm.

El secretari LGTB de Compromís per Benidorm, Álex Campoy, ha celebrat que el partit siga la primera organització política que participa directament en l’acte central de la setmana de l’Orgull a la nostra ciutat. Campoy ha explicat que, tot i que els participants de la desfilada són principalment bars i locals de Benidorm, Compromís vol mostrar d’aquesta manera el seu suport cap al col·lectiu LGTB: “En compte de realitzar un comunicat de premsa, hem preferit participar directament de la desfilada; es tracta de fomentar la visualització del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals no només des del comerç local, sinó des de tots els sectors possibles, com el polític, como ocorre a altres llocs en la seua setmana de l’Orgull”.

Alex Campoy

Campoy ha recordat la necessitat de celebrar l’Orgull hui en dia per continuar defensant els drets del col·lectiu homosexual, per denunciar la discriminació i perquè la visualització de persones LGTB afavoreix la normalització del col·lectiu a la societat.

Per altra part, Campoy ha donat detalls de la participació de Compromís a la “Pride”: comptarà amb un vehicle a la desfilada i ha confirmat l’assistència del diputat de les Corts valencianes Fran Ferri. Així mateix, el secretari LGTB de Compromís per Benidorm anima als ciutadans i ciutadanes, independentment de la seua orientació o identitat sexual, a participar d’aquesta setmana per mostrar el seu suport a la causa LGTB: “És una gran cita reivindicativa i hem de demostrar, com cada any, que Benidorm és una ciutat oberta, respectuosa i exemple de convivència”. ________________________________________________________________

Compromís será el primer partido que participe en el desfile del Orgullo de Benidorm 

De acuerdo con una de las idees principales que promueve Compromís, basada en el respeto a la diversidad, la defensa de los derechos de las minorías, y la lucha contra la homofobia, la coalición local participará en el desfile del Orgullo de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales (LGTB) que tindrá lugar el próximo 13 de septiembre en Benidorm.

El secretario LGTB de Compromís per Benidorm, Álex Campoy, ha celebrado que el partido sea la primera organización política que participa directamente en el acto central de la semana del Orgullo en nuestra ciudad. Campoy ha explicado que, aunque los participantes del desfile son principalmente bares y locales de Benidorm, Compromís quiere mostrar de esta manera su apoyo hacia el colectivo LGTB: “En lugar de realizar un comunicado de prensa, hemos preferido participar directamente del desfile; se trata de fomentar la visualización del colectivo de lesbianas, gays, transexuales y bisexuales no solo desde el comercio local, sino desde todos los sectores posibles, como el político, como ocurre en otros lugares en su semana del Orgullo”.

Campoy ha recordado la necesidad de celebrar el Orgullo hoy en día para continuar defendiendo los derechos del colectivo homosexual, para denunciar la discriminación y porque la visualización de persones LGTB favorece la normalizació del colectivo en la sociedad.

Por otra parte, Campoy ha dado detalles de la participación de Compromís en la “Pride”: contará con un vehículo en el desfile y ha confirmado la asistencia del diputado de las Corts valencianas Fran Ferri. Asimismo, el secretario LGTB de Compromís per Benidorm anima a los ciudadanos y ciudadanas, independientemente de su orientación o identidad sexual, a participar de esta setmana para mostrar su apoyo a la causa LGTB: “Es una gran cita reivindicativa y tenemos que demostrar, como cada año, que Benidorm es una ciudad abierta, respetuosa y ejemplo de convivencia”.

Arxivat en: Moviments Socials, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *