[VÍDEO] Mireia Mollà defensa a les Corts que Benidorm siga considerat Municipi Turístic

Vídeo de la intervenció de la nostra diputada Mireia Mollà en què defensa que es canvie la Llei d’Hisendes Locals perquè computen les places hoteleres i que Benidorm puga ser reconegut com a municipi turístic. Cal recordar que tots els grups de les Corts van votar a favor d’aquesta proposta, presentada per Compromís. També va tractar altres temes com, per exemple, la reprovació de l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo.

______________________________________________________________

[VIDEO] Mireia Mollà defiende en les Corts que Benidorm sea considerado Municipio Turístico

Video de la intervención de nuestra diputada Mireia Mollà en que defiende que se cambie la Ley de Haciendas Locales para que computen las plazas hoteleras y que Benidorm pueda ser reconocido como municipio turístico. Cabe recordar que todos los grupos de les Corts votaron a favor de esta propuesta, presentada por Compromís. También trató otros temas como, por ejemplo, la reprobación de la alcaldesa de Alicante, Sonia Castedo.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Programa Electoral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *