Benidorm acollirà la presentació de la cooperativa energètica Som Energia

Després de la presentació de l’Economia del Bé Comú el passat mes d’abril i de la conferència sobre Banca Ètica de fa unes setmanes, Compromís per Benidorm continua apostant per donar a conéixer a la ciutadania diferents alternatives econòmiques o amb repercussió per a les nostres butxaques. En aquest cas, el pròxim 14 de novembre a les 20 hores el Centre Social José Llorca Llinares (c/Goya) de Benidorm acollirà la presentació de la cooperativa energètica Som Energia.

Dos membres de la cooperativa, Jorge García Veloso i Rita Sánchez Merchán, ens contaran la seua alternativa davant de les grans companyies elèctriques i com produeixen i comercialitzen energia 100% neta, sense ànim de lucre i sense cap sobrecost.

Podeu apuntar-vos a l’esdeveniment de Facebook per confirmar l’assistència i per estar informats de qualsevol novetat: https://www.facebook.com/events/842124692475877/

______________________________________________________________

Benidorm acogerá la presentación de la cooperativa energética Som Energia

Después de la presentación de la Economía del Bien Común el pasado mes de abril y de la conferencia sobre Banca Ética de hace unas semanas, Compromís per Benidorm continúa apostando por dar a conocer a la ciudadanía diferentes alternativas económicas o que con repercusión para nuestros bolsillos. En este caso, el próximo 14 de noviembre a las 20 horas el Centro Social José Llorca Llinares (c/Goya) de Benidorm acogerá la presentación de la cooperativa energética Som Energia.

Dos miembros de la cooperativa, Jorge García Veloso y Rita Sánchez Merchán, nos contarán su alternativa ante las grandes compañías eléctricas y cómo producen y comercializan energía 100% limpia, sin ánimo de lucro y sin ningún sobrecoste.

Podéis apuntaros al evento de Facebook para confirmar la asistencia y para estar informados de cualquier novedad sobre el mismo: https://www.facebook.com/events/842124692475877/

Arxivat en: Economia i Ocupació, Hisenda, Moviments Socials, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *