3 de desembre: Xarrada sobre la Història de Benidorm, a càrrec de Paco Amillo

Una de les persones que més coneix Benidorm, Paco Amillo, ens farà un recorregut per la història de la nostra ciutat des de la seua fundació fins els nostres dies el pròxim dimecres 3 de desembre a les 20 hores a Casa del Fester (c/Biga, 3, Benidorm). Per això et convidem a aquesta interessant xarrada.

———————————————————————————————————-

3 de diciembre: charla sobre la Historia de Benidorm, a cargo de Paco Amillo

Una de las personas que más conoce Benidorm, Paco Amillo, nos hará un recorrido por la historia de nuestra ciudad desde su fundación hasta nuestros días el próximo miércoles 3 de diciembre a las 20 horas en la Casa del Fester (c/Biga, 3, Benidorm). Por eso te invitamos a esta interesante charla.

+ info: https://www.facebook.com/events/1376947502598701/?ref_newsfeed_story_type=regular

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *