Este dissabte el candidat de Compromís Los Verdes de Benidorm va ser proclamat oficialment com a tal en un acte celebrat a València juntament amb els candidats i candidates locals i autonòmics triats en procés de primàries obertes a tota la ciutadania major de 16 anys. Bigorra va destacar, emprant el lema de la campanya, que “Benidorm tornarà a somriure perquè estem treballant per renovar la nostra ciutat”.

Amb el saló d’actes del complex de la Petxina ple de gom a gom per simpatitzans i adherits de Compromís, i a continuació del Consell General, la coalició va celebrar la proclamació de candidates i candidats. Un per un, van ser nomenats i van saludar l’auditori. Entre ells, Josep Bigorra, el nostre alcaldalble per Benidorm. Durant l’acte, els candidats a les alcaldies de les capitals de província i els caps de circumscripció per les Corts valencianes, a més de la candidata a presidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, van fer diferents intervencions i van criticar els respectius governs locals i autonòmic, i van fer una crida al canvi democràtic amb el somriure com a bandera.

Josep BigorraUna vegada finalitzat l’acte, Bigorra va destacar la fortalesa del projecte de Compromís i la necessitat de implantar el procés de canvi al govern de Benidorm. “Tenint en compte la gestió realitzada des de l’Ajuntament, tant a nivell econòmic, com a nivell social, en les pròximes eleccions, cal apostar pel canvi i la renovació i per un vertader projecte d’esquerres, ecologista i valencianista, com representa la coalició Compromís Los Verdes”, va subratllar.

El cap de llista local va explicar que la transparència, la participació, el medi ambient, el desenvolupament i diversificació del turisme, i la lluita pels drets socials de la gent de Benidorm són els eixos del projecte de futur de la coalició per a la ciutat. “Hem d’aconseguir que els benidormers i benidormeres tornen a somriure”, ha apuntat.

______________________________________________________________

Josep Bigorra, proclamado oficialmente como candidato de Benidorm

Este sábado el candidato de Compromís Los Verdes de Benidorm fue proclamado oficialmente como tal en un acto celebrado en Valencia junto con los candidatos locales y autonómicos elegidos en proceso de primarias abiertas a toda la ciudadanía mayor de 16 años. Bigorra destacó, utilizando el lema de la campaña, que “Benidorm volverá a sonreír porque estamos trabajando para renovar nuestra ciudad”.

IMG-20150228-WA0008Con el salón de actos del complejo de la Petxina lleno hasta la bandera por simpatizantes y adheridos de Compromís, y a continuación del Consejo General, la coalición celebró la proclamación de candidatas y candidatos. Uno por uno, fueron nombrados y saludaron al auditorio. Entre ellos, José Bigorra, nuestro alcaldalble por Benidorm. Durante el acto, los candidatos a las alcaldías de las capitales de provincia y los jefes de circunscripción por las Corts valencianas, además de la candidata a presidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, hicieron diferentes intervenciones y criticaron los respectivos gobiernos locales y autonómico, e hicieron un llamamiento al cambio democrático con la sonrisa como bandera.

Una vez finalizado el acto, Bigorra destacó la fortaleza del proyecto de Compromís y la necesidad de implantar el proceso de cambio en el gobierno de Benidorm. “Teniendo en cuenta la gestión realizada desde el Ayuntamiento, tanto a nivel económico como a nivel social, en las próximas elecciones, hay que apostar por el cambio y la renovación y por un verdadero proyecto de izquierdas, ecologista y valencianista, como representa la coalición Compromís Los Verdes “, subrayó.

El cabeza de lista local explicó que la transparencia, la participación, el medio ambiente, el desarrollo y diversificación del turismo, y la lucha por los derechos sociales de la gente de Benidorm son los ejes del proyecto de futuro de la coalición para la ciudad . “Tenemos que conseguir que los benidormenses y Benidorm vuelven a sonreír”, apuntó.