Compromís tornarà a participar a la manifestació de l’Orgull de Benidorm

D’acord amb una de les idees principals que promou Compromís, basada en el respecte a la diversitat, la defensa dels drets de les minories, i la lluita contra l’homofòbia, la coalició, representada a nivell local per Compromís Els Verds, tornarà a participar enguany, com ja va fer l’any passat, en la manifestació de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) que tindrà lloc el pròxim 12 de setembre a Benidorm.

El portaveu del grup municipal, Josep Bigorra, ha celebrat que el partit torne a participar directament en l’acte central de la setmana de l’Orgull a la nostra ciutat. Bigorra ha explicat que, tot i que els participants del manifestació són principalment bars i locals de Benidorm, es vol mostrar així un suport clar i directe cap al col·lectiu LGTBI: “Volem fomentar la visualització del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals des de tots els sectors possibles, com el polític, com passa en altres llocs en la seva setmana de l’Orgull i mostrar el nostre suport al comerç local, tan implicat en aquest acte reivindicatiu”, ha assenyalat Bigorra.

Així mateix, ha explicat que, com l’any passat, es disposarà d’un vehicle a la manifestació i que es traslladarà invitació a tots els companys i companyes dels col·lectius del partit, independentment de la seva orientació o identitat sexual. “És una gran cita reivindicativa i hem de demostrar, com cada any, que Benidorm és una ciutat oberta a la participació de totes i tots, respectuosa i exemple de convivència”, ha subratllat.

A més, Bigorra ha anunciat que es presentarà una moció perquè es cree un pla d’acció contra la discriminació per orientació i identitat sexual i de gènere, prestant especial atenció a les persones LGTBI, que també incloga un pla de lluita contra els delictes d’odi . Per a això, s’espera comptar amb l’opinió de les associacions LGTBI de Benidorm.

Finalment ha recordat la necessitat de celebrar l’Orgull en l’actualitat per continuar defensant els drets del col·lectiu homosexual, per denunciar la discriminació i perquè la visualització de persones LGTBI + afavoreix la normalització del col·lectiu en la societat.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *