A finals del mes de setembre es va produir una avaria en una canonada al final del carrer Ametlers, que va afectar a alguns locals comercials i que va ser reparada el més prompte possible. Les obres de reparació van afectar a la vorera, que va ser remoguda i refeta fa pocs dies. Però el procés de reparació dels danys ha oblidat la calçada situada entre este carrer i el Parc d’Elx, que presenta bonys i ressalts just en el pas de zebra. Per este motiu, davant de les queixes veïnals, el portaveu del grup municipal Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha demanat que se solucionen estos desperfectes que poden afectar als vianants i als vehicles.

“Sembla que s’ha produït un corriment de terres en esta zona, provocant ressalts incòmodes i perillosos per al pas dels vianants i de vehicles”, ha indicat Bigorra. El portaveu ha afegit que s’ha demanat per escrit a la regidoria de Urbanisme que acate les obres necessàries per arreglar la calçada i recuperar l’estat original.

“No només és un risc per als passejants continus d’este indret, sinó que també afecta a l’escena urbana de la ciutat en un punt molt destacat de Benidorm, com és el Parc d’Elx, i així ens ho han fet saber els veïns i veïnes del barri”, ha explicat.

Des de Compromís Los Verdes esperem que la resposta de l’Ajuntament siga tan ràpida com en altres ocasions que hem presentat denúncies ciutadanes, com els desperfectes de les pluges al final de l’avinguda del Murtal o la brutedat al carrer Tordo, pel bé de la ciutat.

IMG_20151020_091029607