Conselleria d’Educació licitarà les obres per eliminar l’amiant del Vasco Núñez

Com ha pogut saber el regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, Conselleria d’Educació licitarà el projecte d’obres del col·legi Vasco Núñez de Balboa per eliminar l’amiant del sostre del gimnàs, la caseta del conserge afectada i, a més, reparar les dues aules que tenien badalls i que estaven tancades.

“Conselleria dóna resposta als problemes estructurals del Vasco que existien des de fa molt de temps, després de sentir les últimes queixes de pares i mares”, ha indicat Bigorra, referint-se així a la reunió que va tindre lloc fa pocs dies entre membres de l’administració autonòmica i les famílies dels i de les alumnes del centre, en què van demanar una resposta contundent.

Així ha informat que s’ha encarregat al servei d’infraestructures de la conselleria d’Educació la licitació per valor de 325.000 euros d’estes obres. “Des del nostre grup municipal vam informar fa uns mesos a la conselleria d’estos i d’altres problemes relatius als centres educatius de Benidorm, perquè és qui ha de donar solució als problemes estructurals de les nostres infraestructures educatives, i ara per fi hem obtingut una resposta fructuosa”, ha indicat Bigorra.

A més a més, el portaveu es mostra satisfet amb l’acció de Conselleria, que es concretarà pròximament en dates d’actuació, i posa en valor la feina realitzada: “Ens agrada treballar sense alarmismes innecessaris, de forma productiva i constructiva, parlant amb els solucionadors del problema de manera directa, fent-los vore la necessitat de les obres i, finalment, sent escoltats de manera positiva”.

A més, ha recordat que el Pla d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació preveu l’inici de les obres de l’IES Pere Maria Orts i Bosch en este primer semestre de 2016 per acabar amb els barracons existents i per finalitzar les noves instal·lacions del centre.

Per últim, ha lamentat que estes obres no s’hagueren realitzat i finalitzat ja, “cosa que es podria haver fet amb part dels quasi tres milions d’euros de sobrecost d’obres educatives a Benidorm que el govern del PP va pressupostar de més a través de CIEGSA i que la Conselleria d’Educació actual va denunciar”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *