Continua sense obrir el Museu Hort de Colon de Benidorm

Un dia després de la celebració del dia dels Museus, pocs motius de commemoració d’esta data existeixen a la nostra ciutat quan l’Hort de Colon continua tancat des del mes de desembre, sense tindre cap activitat. El regidor de Compromís i portaveu del grup municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha criticat esta situació, mesos després que el propi portaveu denunciara la infrautilització dels centres museístics de Benidorm.

“En febrer vam denunciar el poc ús que es feia dels museus de la ciutat, i fa dos setmanes en comissió informativa vaig preguntar per quan s’obriria l’Hort de Colon i encara estem esperant l’apertura promesa”, ha indicat Bigorra. En aquella comissió la regidora de Cultura va expressar que es recuperaria l’activitat la setmana passada, però les portes de l’Hort de Colon segueixen tancades.

Segons sembla, la falta de conserge és el motiu perquè el centre romanga tancat, però el regidor considera que, si realment esta és la causa, “costa de creure, si realment hi ha interès per promocionar la cultura, que durant tant de temps no hagen sigut capaços de reubicar un funcionari o una funcionària per possibilitar la seua reobertura”, ha apuntat el portaveu.

Respecte al contingut que es pot exposar a l’Hort de Colon, el regidor ha recordat que en juliol de l’any passat el ple de Benidorm va aprovar, a instàncies del grup municipal, la creació d’un registre d’artistes per nodrir precisament estos espais de la ciutat. També ha indicat que es pot utilitzar el patrimoni històric-artístic propietat de l’Ajuntament o fins i tot de col·laboracions amb les universitats o altres institucions. “Siga com siga, el museu Hort de Colon està massa temps tancat i sense traure profit a un dels locals museístics que Benidorm posseïx”, ha finalitzat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *