El document s’entrega el dia de venciment de termini que tenia l’Ajuntament per comunicar la finalització del contracte vigent des de 1987

Els grups de l’oposició Compromís-Los Verdes, Ciudadanos por Benidorm, Liberales i Ciudadanos han presentat hui el recurs de reposició que van anunciar contra l’acord plenari pel qual Partit Popular i Partit Socialista prorrogaven per deu anys més l’actual contracte amb l’empresa que gestiona l’aigua potable i el clavegueram a Benidorm.

El recurs ha estat presentat poc després de les deu del matí, amb presència de representants dels quatre grups polítics. El portaveu de Compromís-Los Verdes, Josep Bigorra, ha declarat que amb aquest pas demostren que “nosaltres sí que complim amb el que diem” i ha explicat que el recurs “es basa en l’informe d’Intervenció que posa pegues a la pròrroga, tot i que molts diguin que estava tot correcte, així com a en la inexistència de documents valoratius “. Referent a això n’ha enumerat alguns: “no hi ha valoració del compliment del contracte, ni de la possibilitat de municipalitzar el servei, ni de les bondats de l’empresa mixta, ni revisen les tarifes que van pujar al seu moment i que mai han baixat, i pot suposar una penalització per als contribuents d’aquest servei d’aigua “. També conté “consideracions respecte a diferents directives europees en el que suposa l’afectació de la lliure competència”.

Àudio de la compareixença: