Compromís demana la reparació de l’asfalt en mal estat de l’Avinguda de la Vila Joiosa

Ja fa temps que l’estat de l’avinguda de la Vila Joiosa entre l’avinguda del Murtal i l’avinguda de Benissa es troba molt deteriorat. El grup municipal Compromís Los Verdes va intentar posar-hi solució amb la presentació d’una esmena a l’esborrany de pressupostos locals per a 2017 per asfaltar i urbanitzar esta important via de la zona de la Cala, però els vots de PP, C’s i Ciudadanos por Benidorm van evitar que prosperara. Davant la necessitat urgent d’aquests treballs, el regidor de Compromís i portaveu del grup municipal, Josep Bigorra, torna a demanar-ho com a moció per al pròxim ple d’abril.   

“El nostre grup municipal segueix considerant prioritària i urgent l’execució d’aquesta obra d’una de les vies més importants, sinó la que més, de la Cala, i per això tornem a exigir la consignació d’una partida econòmica dels pressupostos locals per a 2017 com a inversió per a l’asfaltat i urbanització de l’Avinguda de la Vila Joiosa entre l’avinguda de Benissa i l’avinguda del Murtal”, ha subratllat Bigorra.

El regidor ha explicat que el dia 17 de març de 2017, a la vista de les males condicions de la calçada i fent-se ressò de les queixes dels veïns i veïnes d’aquesta zona de la Cala, Compromís Los Verdes va presentar una esmena al projecte de pressupostos de 2017 per a asfaltar i millorar la urbanització del tram en mal estat de l’Avinguda de la Vila Joiosa per import de 110.000 euros. “Aquesta esmena, per desgràcia i sorprenentment, va ser rebutjada pels vots de PP, Ciudadanos i Ciudadanos por Benidorm”, ha recordat.

Bigorra també ha mencionat que el passat mes de desembre l’Ajuntament de Benidorm va asfaltar el tram de l’avinguda de la Vila Joiosa, més pròxim a Finestrat, fins a l’avinguda de Benissa, i que anteriorment, havia pintat les línies del carril bici pel centre de la calçada per tota l’extensió de l’Avinguda de la Vila Joiosa, inclosa la part que continua en molt mal estat. “Com ja hem dit en altres ocasions, abans de posar badens o de traçar les senyals horitzontals del carril bici, la regidoria hauria d’arreglar l’asfalt de les vies o parts de vials en mal estat, i aquest és un cas molt clar”, indica el portaveu.

El regidor de Compromís espera que prospere la moció ja que considera que “és una demanda i una necessitat per als veïnes i veïnes de la zona de la Cala”, i que PP, C’s i CBM rectifiquen el vot que van atorgar a l’esmena presentada en el debat de pressupostos, “perquè la moció només busca el benefici per a Benidorm”.

Arxivat en: General, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *