Arran de la informació publicada en el Diario Información amb el titular <<Apáñenselas como puedan>>, la qual ha sigut utilitzada per el Alcalde de Benidorm , D. Antonio Pérez Pérez, aquest matí, per atacar al Govern que s’ha compromès amb la societat valenciana per canviar la situació social de moltes famílies, solament ens ve al cap una paraula: HIPOCRESÍA.

Compromís Per Benidorm va realitzar els contactes oportuns entre el govern Valencià per conèixer més la situació d’aquestes persones. La informació que vam obtindré era que els afectats anaven a centres escolars i residencials privats amb ambulàncies públiques a Alacant, es a dir, no anaven a centres públics per rebre tractament amb recursos públics, s’estava fent un servei particular de transport privat amb les ambulàncies per aquestes famílies.

Aquesta situació ve des de 2011 sense cap conveni ni contracte de Conselleria, dins del cicle de govern del PP. La competència per fer aquest transport privat escolar no és de Conselleria De Sanitat. La Conselleria de Sanitat, en detectar aquesta anomalia en Juny de 2016, que afectava al servici d’ambulàncies va recalcar que les ambulàncies només poden ser utilitzades per el transport de malalts (Hi han 9 TNA per a tota la població de la Marina Baixa, 150000 persones), i no es poden destinar per un ús particular.

No obstant, conselleria es va posar en contacte amb totes les famílies afectades i, no es va llevar el servici fins tindre un acord que fora satisfactori per a les persones afectades. Com? O la família l’assumia a nivell privat, o bé el mateix centre tenia transport propi i adaptat o bé, l’Ajuntament posava els recursos per que tingueren transport.

En el ple del passat Febrer de 2017, el PP de Benidorm, va fer una moció perquè no es retirés el servei d’ambulància de la GVA que estava fent de transport privat escolar però, com acabem d’explicar, no es pot fer ús d’un servei públic en el àmbit privat i particular. Per això, vam presentar una esmena en la moció perquè fora l’Ajuntament De Benidorm el que pagara el transport d’aquestes persones, ja que, la nostra voluntat, es ajudar en tot el possible a qui siga, i, per això, vam portar la solució de que ho gestionara el propi Ajuntament de Benidorm, tal com va indicar la GVA.

El binomi PP-C’s de Benidorm va votar en contra de la nostra esmena, per tant, l’Ajuntament es negava a facilitar el transport a aquestes persones i donar una solució.

Per això, i tal com està utilitzant-se políticament aquesta situació, per part de gent que pertany a un PP que durant tants anys ha obviat donar ajuda a gent que ho necessitava, on no van pagar ni un cèntim als dependents, que ha malgastat els diners públics en obres sense sentit, que ha retallat en sanitat i educació, que ha furtat els diners de tots per a enriquirse en milers de trames de corrupció, i que ara, vulguen aprofitar-se de la situació d’aquesta gent dient que no volem ajudar-los clama al cel, es de tindre molta barra, molt poca sensibilitat i molta poca vergonya, aixina que prou, ni una més.

La situació estava en les seues mans sr. Alcalde en el passat plé de Febrer, solament tenien que votar a favor de la nostra esmena i que, amb els recursos del Ajuntament, amb una partida xicoteta dins dels pressupostos d’enguany, tingueren el transport necessari.


A raíz de la información publicada en el Diario Información con el titular << Apáñenselas como puedan >>, la cual ha sido utilizada para el Alcalde de Benidorm, D. Antonio Pérez Pérez, esta mañana, para atacar al Gobierno que se ha comprometido con la sociedad valenciana para cambiar la situación social de muchas familias, solo nos viene a la cabeza una palabra: HIPOCRESÍA.

Compromis Per Benidorm realizó los contactos oportunos entre el gobierno Valenciano para conocer más la situación de estas personas. La información que obtuvimos era que los afectados iban a centros escolares y residenciales privados con ambulancias públicas hacia Alicante, es decir, no iban a centros públicos para recibir tratamiento con recursos públicos, se estaba haciendo un servicio particular de transporte privado con las ambulancias para estas familias.

Esta situación viene desde 2011 sin ningún convenio ni contrato de Conselleria, dentro del ciclo de gobierno del PP. La competencia para hacer este transporte privado escolar no es de Conselleria De Sanidad. La Conselleria de Sanidad, al detectar esta anomalía en Junio ​​de 2016, que afectaba al servicio de ambulancias recalcó que las ambulancias sólo pueden ser utilizadas para el transporte de enfermos (Hay 9 TNA para toda la población de la Marina Baixa, 150000 personas), y no se pueden destinar para un uso particular.

No obstante, Conselleria se puso en contacto con todas las familias afectadas y, no se quitó el servicio hasta tener un acuerdo que fuera satisfactorio para las personas afectadas. ¿Cómo? O la familia la asumía a nivel privado, o bien el mismo centro tenía transporte propio y adaptado o bien, el Ayuntamiento ponía los recursos para que tuvieran transporte.

En el pleno del pasado Febrero de 2017, el PP de Benidorm, hizo una moción para que no se retirara el servicio de ambulancia de la GVA que estaba haciendo de transporte privado escolar pero, como acabamos de explicar, no se puede hacer uso de un servicio público en el ámbito privado y particular. Por ello, presentamos una enmienda en la moción para que fuera el Ayuntamiento De Benidorm el que pagara el transporte de estas personas, ya que, nuestra voluntad, es ayudar en todo lo posible a quien sea, y, por ello, llevar la solución de que lo gestionara el propio Ayuntamiento de Benidorm, tal como indicó la GVA.

El binomio PP-C ‘s de Benidorm votó en contra de nuestra enmienda, por lo tanto, el Ayuntamiento se negaba a facilitar el transporte a estas personas y dar una solución.

Por ello, y tal como está utilizando políticamente esta situación, por parte de gente que pertenece a un PP que durante tantos años ha obviado dar ayuda a gente que lo necesitaba, donde no pagaron ni un céntimo a los dependientes, que ha malgastado el dinero público en obras sin sentido, que ha recortado en sanidad y educación, que ha robado el dinero de todos para enriquecerse en miles de tramas de corrupción, y que ahora, quieran aprovecharse de la situación de esta gente diciendo que no queremos ayudarles clama al cielo, es de tener mucha cara, muy poca sensibilidad y muy poca vergüenza, así que suficiente, ni una más.

La situación estaba en sus manos sr. Alcalde en el pasado pleno de Febrero, solo tenían que votar a favor de nuestra enmienda y que, con los recursos del Ayuntamiento, con una partida pequeña dentro de los presupuestos de este año, tuvieran el transporte necesario.

Foto. Diario Información.