El Ple de Benidorm aprova dotar econòmicament el reasfalt de l’Avinguda de la Vila Joiosa

El ple ordinari de Benidorm ha aprovat per majoria la moció presentada pel regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, per consignar econòmicament en els pressupostos la reparació de l’asfalt en mal estat de l’Avinguda de la Vila Joiosa. També s’han aprovat altres mocions del grup, com que es vetle per una major neteja i salubritat a la plaça de l’Infant, la instància al govern estatal de la ratificació de la Carta Social Europea, així com que el fris del Selomar s’incorpore al catàleg de béns municipal.

“Mentre en el debat de pressupostos locals, els vots de PP, Ciudadanos por Benidorm i Ciudadanos van tombar l’esmena del nostre grup per a què hi haguera diners per arreglar l’asfalt de l’Avinguda de la Vila Joiosa entre l’avinguda de Benissa i l’avinguda del Murtal, hui s’ha imposat la lògica i la majoria de grups han votat a favor de la nostra proposta per dotar de diners el projecte d’urbanització”, ha assenyalat Bigorra. El portaveu ha mostrat la seua satisfacció perquè una de les vies principals de Benidorm i essencial a la zona de la Cala recobre el bon estat de l’asfalt.

A més, també s’ha aprovat instar al govern de l’estat que complisca la Carta Social Europea, creada pel Consell d’Europa, que vetla per unes condicions dignes a nivell laboral i social dels treballadors i treballadores europees, constantment incomplida pels governs central.

Altra moció del grup municipal que ha prosperat és la millora de les condicions d’higiene i neteja de la Plaça de l’Infant, que es troba en un greu estat d’abandonament. El regidor Juan García ha recordat la importància de vetlar per un entorn saludable on tots puguen disfrutar, netejant la brutícia que existix a la zona.

Una altra proposta, la d’incorporar el fris de l’entrada de l’hotel Selomar a l’encara no-creat catàleg de béns municipal, ha sigut aprovada via esmena a una proposta del govern local de recepció de la cessió del fris per part dels propietaris. Bigorra ha donat les gràcies als propietaris per la cessió i també a un membre de Compromís, Vicent Pérez Crespo, que va iniciar fa mesos a les xarxes la campanya per fer possible la conservació d’esta peça metàl·lica amb motius mariners. Així mateix el portaveu ha explicat que “gràcies a Compromís la protecció del fris ha entrat en l’agenda del govern local”, ja que ell mateix va traslladar la petició al departament de Patrimoni Històric en gener. “En aquells moments eren desconeixedors de la importància de la peça com em van indicar”, ha assegurat.

Per últim també s’ha esmenat una proposta del govern local perquè qualsevol canvi del conveni perquè Finestrat utilitze la potabilitzadora de Benidorm passe per la Comissió del cicle integral de l’Aigua, per donar més transparència i consens a aquest tipus de qüestions.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *