La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat hui en el Diari Oficial de la Generalitat la licitació del projecte i obra de la reparació de clevills, demolició de la caseta del conserge i reposició de la tarima de fusta del gimnàs del col·legi públic Vasco Núñez de Balboa de Benidorm. Es tracta de la segona obra educativa licitada a Benidorm per Conselleria en quasi dos mesos, si tenim en compte la relativa a l’IES Pere Maria Orts i Bosch .

Després d’autoritzar la retirada de la coberta de fibrociment del col·legi Vasco Núñez, la Conselleria trau ara a licitació les obres que quedaven pendents en aquest centre docent. Concretament, les obres per reparar els clevills que hi havia, enderrocar l’habitatge del conserge i retirar i fer de nou la tarima de fusta del gimnàs, en mal estat. Tot això amb un pressupost de licitació de 34.437,50 euros més IVA.

Segons l’anunci publicat en el Diari Oficial, fins el dia 9 de juny es poden presentar les ofertes a aquest procés per realitzar el projecte i acometre les obres. El dia 26 de juny es coneixerien les proposicions econòmiques, una vegada manifestades anteriorment les propostes tècniques, i després es comunicaria el nom de l’empresa adjudicatària, la qual disposaria d’un mes per a la redacció del projecte bàsic, dos mesos per al projecte d’execució i igual durada per a les obres que hauria de cometre.

Aquest anunci és fa poc més d’un mes després de la publicació de la licitació de les obres per acabar amb els barracons de l’IES Pere Maria Orts i Bosch de Benidorm, valorades en 1,7 milions d’euros. En aquest cas, d’acord amb les dates oferides pel Diari Oficial, es trobaria en procés de presentació i valoració de les propostes tècniques presentades.

Des del grup municipal de Compromís Los Verdes, el seu portaveu, ha mostrat “satisfacció perquè la millora de les instal·lacions educatives de Benidorm, a poc a poc, siga una realitat”, i ha afegit que “es tracta d’una nova mostra del compromís ferm que té Conselleria d’Educació i la Generalitat per la qualitat educativa, en aquests cas de les seues infraestructures”.