Toni de l’Hostal homenatja a Benidorm al campió Pere Roc II

La pròxima nit de divendres 9 de juny, el pub ‘La Librería’ de Benidorm acull una cita que uneix l’esport més nostre, la pilota, amb l’humor i l’espectacle més inclassificable, organitzada per Compromís per Benidorm. Concretament, el monologuista i cantautor Toni de l’Hostal farà el seu recital en honor a l’actual campió de la XXVI lliga professional d’escala i corda, Pere Roc II. Rodrigo, autèntic nom del pilotari, es va imposar amb l’equip de Benidorm fa un mes a la partida final.

Disputada al trinquet de Pelayo el 7 de maig, l’última partida de la final entre l’equip de Benidorm i el de Vila-real, des de Compromís per Benidorm vam transmetre la felicitació i l’enhorabona a l’equip comandat per Pere Roc II, així com es va sol·licitar a l’Ajuntament que li fera un xicotet homenatge. Més enllà de la partida que va tindre lloc el 28 de maig, per a tal ocasió, la coalició ha preparat aquest acte.

A més de felicitar públicament la coalició de Benidorm a Pere Roc II, després de guanyar junt a Fèlix i Monrabal la final del campionat, Compromís va concretar amb l’esportista i amb Toni de l’Hostal la possibilitat de fer un homenatge diferent. El regidor de Compromís, Josep Bigorra, ha confirmat que l’humorista “estava seguint de prop l’evolució de les partides i ens havia traslladat, fins i tot abans d’acabar el campionat, la possibilitat de fer aquest esdeveniment en la nostra ciutat”.

Bigorra explica que aquesta és la forma de Compromís de significar la victòria que suposa la consolidació definitiva de Rodrigo Sebastià Alonso, Pere Roc II (que utilitza aquest nom en honor del seu avi), natural de Benidorm, de 23 anys, per a qui era la seua segona final de la Lliga Professional en els tres últims anys.

Per altra part, cal dir que Toni de l’Hostal és la segona vegada que rep invitació de la coalició. El primer recital que va oferir a Benidorm l’humorista de l’Alcúdia va tindre lloc va ser el 25 d’abril de 2015 per commemorar el dia de les Corts Valencianes i per ajudar a la Festa Estellés de la Marina Baixa.

Compromís per Benidorm convida a tothom a gaudir d’un mà a mà únic entre l’humor àcid i la irreverència humorística, i l’esport valencià que s’uneixen a la ciutat de Benidorm.

Esdeveniment de Facebook: http://bit.ly/2rK1ZOx

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *