El regidor de Compromís i portaveu del grup municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha reclamat en la comissió informativa d’Urbanisme que es continuen les obres de rehabilitació del Parc de l’Aigüera, segons es va aprovar pel ple amb una moció del grup municipal, especialment de manera urgent el terra de l’auditori Julio Iglesias, que presenta molts taulells trencats.

El ple de novembre de 2016 va aprovar per unanimitat la proposta per rehabilitar el Parc de l’Aigüera de Benidorm que va presentar Josep Bigorra, comprometent-se a pressupostar per a 2017 el projecte de rehabilitació del sòl, elements decoratius i elements funcionals del Parc i a què s’acabaren les obres en un màxim tres anys. Ja es van realitzar les obres del terra de l’Òscar Esplà però ja no s’ha fet cap actuació més al Parc de l’Aigüera.

Per això, i especialment a la vista de l’estat dels taulells del centre de l’auditori Julio Iglesias, Bigorra ha reclamat al govern local a què continue les tasques que ha de realitzar per a reparar els elements que hi ha en mal estat. A més, ha recordat que existeix una partida pressupostària d’inversions -55.000 euros- destinada en els pressupostos municipals per a tal fi.

“Una vegada conclòs el període estival pel qual s’han paralitzat les obres en Benidorm, hem instat al govern a què actue immediatament en el Julio Iglesias” ha assenyalat, i ha afegit “no hem de permetre ni un minut més la imatge pèssima que totes les associacions i grans esdeveniments contemplen cada vegada que utilitzen este espai emblemàtic de la ciutat”. Per a Bigorra, el terra és un dels elements que necesita un tractament més urgent, ja que està malmès especialment pel pas de vehicles. Quedarien els elements decoratius perjudicats pel pas del temps i per l’acció humana i els elements funcionals estropejats, com ara bancs i taules”.

El regidor ha exigit d’aquesta manera que s’inicien el més prompte possible les obres “per a què el Parc de l’Aigüera recupere l’esplendor que tenia en anys anteriors. Finalment ha explicat que les obres hauran d’estar finalitzades, d’acord amb la moció aprovada, com a màxim en 2019.