L’oposició reitera que sense valoració econòmica no s’ha de realitzar la cessió de terrenys a Armanello

PSOE, Ciutadans, Liberales i Compromís-LV critiquen l’absència d’informes sobre l’operació i sobre l’estudi de les possibles ubicacions alternatives del patinódromo en sòl municipal

Els grups municipals del PSOE, Ciutadans, Liberales i Compromís-LV han tornat a qüestionar avui a l’equip de govern, format per Partit Popular i CBM, després de la junta de portaveus en què s’ha tractat el polèmic conveni tombat pel ple per a la cessió de sòl al sector Armanello a canvi d’uns terrenys al Salt de l’Aigua.

L’oposició ha criticat que el govern intentés realitzar un canvi de terrenys sense cap tipus de valoració econòmica de les dues parcel·les i sense informes que analitzaran altres possibles ubicacions a terrenys municipals per al “inexistent” projecte del patinódromo, reiterant a més els dubtes sobre la manca de programació urbanística sobre el sòl de Armanello.

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís-LV, Josep Bigorra, ha destacat que l’alcalde ha repetit en diverses ocasions a la Junta de Portaveus que el ple mai va debatre sobre el patinódromo, sinó sobre un intercanvi de terrenys, “desacreditant així la roda de premsa que van donar la setmana passada dos regidors del govern local en la qual van acusar malintencionadament a l’oposició d’estar en contra d’aquesta infraestructura esportiva, cosa que mai ha estat així “. També ha exigit un informe tècnic sobre les ubicacions alternatives del patinódromo, atès que els tècnics han informat que no existeix. “Hem de tenir totes les garanties perquè es certifique que és millor intercanviar terrenys per a realitzar la infraestructura en comptes d’usar sòl municipal ja disponible”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *