Compromís demana millorar la senyalètica informativa de l’Ajuntament de Benidorm

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha sol·licitat per escrit al govern local de Benidorm que millore el servici d’informació del propi edifici consistorial amb la instal·lació d’un panell informatiu on s’especifique la planta en què es troba cada departament. La mesura facilitaria l’orientació dels ciutadans que cada dia acudeixen a realitzar les seues gestions a l’Ajuntament.

“Moltes persones utilitzen diàriament els servicis de l’Ajuntament per sol·licitar tràmits quotidians com demanar un gual, inscriure’s en el padró o tramitar les llicències oportunes del seu negoci, per exemple, i potser saben a quin departament han de dirigir-se però desconeixen on es troba i els causa molèsties. Per això, per millorar el servici públic que l’administració ofereix, proposem que s’instal·le un panell informatiu a l’entrada de l’edifici de l’Ajuntament per facilitar l’orientació i ubicació, com ocorre en nombroses administracions públiques”, ha assenyalat Bigorra.

Concretament, la proposta planteja que aquest panell especifique la planta en què es troba cada departament, l’ala de l’edifici, en el cas que fóra necessari, i el nom del departament. Per al regidor de Compromís, aquesta senyalètica és “necessària” i “complementària” al mostrador d’informació ja existent. La idea busca també replicar el cartell que indica la distribució de seccions del departament de Tresoreria que fa temps apareix a la seua entrada.

“De vegades, l’administració per millorar de manera notable i fer la vida més fàcil a la ciutadania només necessita una xicoteta despesa”, ha explicat. Per això, espera que la proposta siga atesa i posada en marxa el més prompte possible. “A més, no s’entendria que no es col·locara aquest panell mentre enguany el govern local ha renovat la fesomia de la cartelleria de les extensions administratives”, ha afegit.

Parlant de senyals i panells informatius, el regidor de Compromís considera que “Benidorm podria fer molt més a l’hora de retolar i indicar tant els llocs emblemàtics de la ciutat com per la cartelleria bàsica informativa”. Així mateix, ha recordat que el grup municipal seguirà treballant en aquest sentit i ha recordat que, precisament per millorar aquest àmbit, va sol·licitar fa mesos la senyalització del brollador d’aigua dolça que s’ubica a la platja de Ponent, anomenat les Fontanelles.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *