Introducció

BotoIntroduccioBenidormeres i benidormers:

Agraint de bestreta el temps que empraràs en llegir aquestes línies , em dirigisc a tu per transmetre qui som i què proposem des de Compromís-Los Verdes. Estem davant del moment clau per capgirar la situació de l’Ajuntament i dels nostres veïns i veïnes i tens l’oportunitat de canviar de baix cap a dalt la gestió municipal per tal de fer-la més democràtica, eficient i sostenible.

El 24 de maig triarem entre la vella política d’amiguismes i vanitats personals o l’acció de Compromís Los Verdes, basada en el bé comú, la transparència i la recuperació dels serveis municipals de Benidorm.

Farem possible la participació ciutadana i obrirem l’Ajuntament a realitzar veritables polítiques socials per a qui més pateix aquesta crisi, amb una fiscalitat local més justa i progressiva. Així mateix, fomentarem una major programació cultural, la revalorització de les tradicions autòctones i l’estima per la natura com a nous recursos d’un turisme sostenible per a tot l’any.

Som realistes i sabem de la realitat econòmica i social del nostre poble: cap vareta màgica solucionarà immediatament la crisi econòmica i institucional. Però amb la teua implicació podrem revertir aquesta situació. Et demane el teu vot per tal que Benidorm torne a somriure. Amb valentia. Junts ho farem possible.

Una abraçada

Treballem per Benidormportada-fb-compromislosverdes-campanya-taronjacapçalera-web-programa-val