La caravana d’És el Moment arriba a Benidorm

Unes 50 persones han assistit a l’acte de campanya celebrat a la Casa del Fester de Benidorm on diferents candidats i candidates de Compromís-Podemos-És el Moment han explicat les propostes principals de canvi per a les pròximes eleccions generals i a continuació han contestat preguntes del públic. Concretament, han participat Ignasi Candela, Rubén Martínez Dalmau, Vicent Molina, Beatriz Nadal i Christian Fortanet, números 2, 3, 4, 6 i 9 per la circumscripció d’Alacant al Congrés, i Vicenta Jiménez, número 1 al Senat per la província.

Tots els candidats i candidates, a més de demanar el vot, ha coincidit en la necessitat de canviar el govern de l’Estat per polítiques noves i que realment escolten a la ciutadania i que no estiguen d’esquenes a la gent, com ocorre amb el govern de Rajoy, i en el desig d’encapçalar un grup valencià i valencianista al Congrés i al Senat, com representa la candidatura d’És el Moment.

A més, han incidit en altres aspectes, com la reforma de la Constitució perquè realment siga una Carta Magna que incloga tots els drets socials, més participativa i que reculla realment l’esperit plurinacional de l’Estat; el replantejament del sistema productiu i econòmic, que es base en una economia verda i que revise el sistema fiscal per aconseguir un repartiment més equitatiu entre ingressos i impostos i taxes a pagar, i la reivindicació d’un sistema de finançament just per als valencians i valencianes. Respecte al Senat, es pretén una reforma de la cambra perquè tinga una vertadera representació territorial i no siga un ‘cementeri d’elefants’ de polítics dels partits majoritaris.

Després de les exposicions de propostes, hi ha hagut un torn de preguntes on els assistents han volgut aprofundir en qüestions com la reducció de l’IVA o la consideració del sistema de pensions o de la potenciació de polítiques dirigides als joves.

A l’acte han assistit els representants de la gent de Compromís per Benidorm i de Podemos de diferents localitats de la comarca, a més de simpatitzants d’ambdós partits de la coalició.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *