El candidat a l’alcaldia per Compromís per Benidorm s’ha fet ressò de diverses queixes ciutadanes que apunten a «un caos en l’organització i servei de l’Ajuntament de cara al públic». «És una mostra més que la dreta no sap gestionar l’administració pública», ha indicat Beneyto.

10.04 –Expedients que tarden més d’un any en resoldre’s, dificultat per comunicar-se amb el departament corresponent, o falta d’empatia dels membres del govern del PP. Segons Beneyto estos factors caracteritzen la gestió «nefasta» de l’Ajuntament per part de Toni Pérez. «No és possible que quan crides a l’Ajuntament a un departament concret, es reboten la telefonada fins acabar de nou a centraleta i sense obtindre cap solució», denuncia.

«Tampoc és de rebut que alguns expedients tarden tant a resoldre’s o comunicar alguna cosa concreta a l’afectat que quan es dona una resposta, ja no serveixen per res, obligant fins i tot la ciutadania a acudir a altres instàncies, com ara la judicial», ha criticat.

«Açò són algunes de les denúncies que ens fan arribar els benidormers o benidormeres que acudeixen a l’administració pública de la nostra ciutat», ha explicat. «Fins i tot, hem conegut que les reunions amb alguns regidors populars són curtes, amb un tracte distant, demostrant poca empatia i preocupació pel que transmet el veí o veïna», ha subratllat.

«Eixe no és el model de gestió pública que volem; des de Compromís apostem per posar en valor la proximitat amb la ciutadania i un servei públic que realment oferisca una atenció organitzada, ràpida i propera», ha finalitzat.