Compromís per Benidorm ha encetat esta passada nit la campanya electoral amb la tradicional pegada de cartells a ritme de xirimita i tabalet.

Pere Beneyto ha defensat queles eleccions del 28M van de Benidorm, de la nostra ciutat, de les nostres vides. Els protagonistes som la ciutadania, perquè aquestes eleccions van de si Benidorm d’aquí a 4 anys serà una ciutat més justa i verda, que es preocupe per la qualitat de vida dels seus veïns, amb més participació ciutadana i transparència, en definitiva, una ciutat més moderna i amable, o si Benidorm tornarà a aparèixer als informatius per casos de corrupció; de si tenim cura dels nostres majors o tornem a deixar de banda les polítiques socials com ara fa l’Ajuntament de Benidorm; de si reconeixem Benidorm com una ciutat lliure de LGTBIfòbia o tornem a la desídia del govern actual en avenços socials”.

A més, ha defensat la cultura, l’habitatge i la dinamització econòmica com algunes de les polítiques prioritàries durant el proper mandat. “Garantirem el benestar, l’oci i l’autonomia de la gent gran i dinamitzarem l’economia atraient més empreses innovadores i oferint als nostres joves oportunitats per dur a terme el projecte de vida a Benidorm”.

IMATGE DE CAMPANYA

Compromís per Benidorm també ha mostrat la seua imatge de campanya, en la què apareix el candidat amb Benidorm i les seues meravelloses platges de fons. Amb el lema Benidorm, per tot el que importa, Compromís per Benidorm situa al centre de la seua acció política totes les “xicotetes revolucions quotidianes que fa només uns anys semblaven impossibles”, que no haurien estat possibles sense el Govern del Botànic i que aspira també ha aconseguir a la nostra ciutat. Pere Beneyto, el candidat a alcalde per Compromís per Benidorm, ha apel·lat a ser “la força que impulse el canvi en Benidorm”.

compromis benidorm