web analytics

La regidora electa del Partit Popular, Lourdes Caselles, ha sigut recentment imputada pel presumpte cas de prevaricació administrativa que afecta a l’Alfàs del Pi. Es dóna la circumstància que és la tècnic municipal del consistori alfasí, responsable de l’expedient relacionat amb la investigada concessió per part de l’Ajuntament de llicències provisionals per a la instal·lació de campers i càmpings en zones no permeses. Demanem explicacions de la implicació en este cas de la que és l’actual tercera tinent d’alcalde de Benidorm.

“No entenem que en el repartiment de delegacions de l’Ajuntament, Lourdes Caselles haja sigut designada per a gestionar Urbanisme, Hisenda o  Contractació entre d’altres àrees, quan està involucrada des de fa uns dies en un cas de presumpta prevaricació administrativa”, ha subratllat Josep Bigorra, regidor de Compromís Los Verdes. Bigorra ha sol·licitat una explicació a l’actual govern sobre la possible responsabilitat de Caselles. “Sembla que s’estiga premiant a una persona que ha de rendir comptes amb la justícia, ha afirmat.

En eixe sentit, Bigorra també ha explicat que una de les línies roges marcades del partit és tolerància zero contra la corrupció i que cap càrrec polític imputat ocupe un lloc a l’administració, siga de l’àmbit territorial que siga.

També es considera que els partits han de rendir comptes a la ciutadania i donar explicacions sempre que es produïsquen estes situacions, “sobretot si afecta el partit que comanda el govern de l’Ajuntament de Benidorm. Per això estarem vigilants tant amb l’evolució d’este cas, com si se’n dóna qualsevol altre a la nostra ciutat”.