web analytics

El regidor de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha donat suport i ha assistit a la col·locació de la bandera de l’Arc de Sant Martí a l’Ajuntament de Benidorm, com a símbol de visibilització i lluita pels drets LGTBI, junt a les associacions de la ciutat (Ábaco i ALGTB) i el secretari LGTB de Compromís per Benidorm, Álex Campoy, junt amb altres simpatitzants. Bigorra ha recordat que estos gestos es fan per commemorar la data internacional de l’Orgull que és el pròxim diumenge 28 de juny i que “cal potenciar les polítiques i actuacions d’aquest col·lectiu no només un dia a l’any o en setembre, quan se celebre a Benidorm l’Orgull, sinó durant tot l’any”.

En eixe sentit, ha recordat que des de Compromís sempre s’ha treballat per la reivindicació dels drets del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals i altres orientacions sexuals i identitats de gènere. El portaveu del grup municipal ha assenyalat que “vam ser el primer partit polític en participar com a tal a l’Orgull de Benidorm l’any passat i que hem participat en diferents xarrades per aconseguir un protocol d’actuació contra els delictes d’odi”.  A més, Josep Bigorra, bisexual visible, mai ha amagat la seua condició sexual per donar normalitat i seguir defensant en primera persona els drets del col·lectiu LGTBI.

11418909_10206926077941627_8355056826138753128_o