web analytics

Per estalviar despeses supèrflues, els dos regidors de Compromís Los Verdes renuncien a tindre cap assessor o càrrec de confiança que supose una inversió extra per al consistori. Tant Josep Bigorra com Juan García han acordat bastar-se del personal administratiu existent perquè els ajude amb les feines del grup municipal.  

“Són els polítics els primers que han de donar exemple a la ciutadania i, per tant, ajustar-se el cinturó i no generar més despeses de les necessàries pel correcte funcionament de la corporació”, ha assenyalat Bigorra. Per la seua part, Juan García, ha assegurat que “els diners que no s’utilitzen a contractar personal extern com a càrrecs de confiança, es podria dedicar a altres qüestions, com ara benestar social”.

Així mateix han subratllat que este tipus de mesures, juntament a aconseguir una major transparència dels comptes públics de l’Ajuntament, i la possibilitat que la ciutadania tinga un més fàcil accés a la participació a les institucions públiques, són objectius a aconseguir per Compromís Los Verdes.

Ambdós membres de la coalició ja han traslladat la decisió sobre els càrrecs de confiança a l’alcalde Toni Pérez perquè ho tinga en compte a l’ordenació del funcionament intern de la corporació municipal. Així mateix esperen que s’estenga l’exemple entre altres formacions polítiques.