Compromís exigeix la senyalització i pintura de l’aparcament de l’Avinguda Marina Alta de Benidorm

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha reclamat per escrit que se senyalitzen els accessos de l’aparcament de l’avinguda Marina Alta, així com que es pinten les places del mateix, després de passar uns quants mesos després del seu asfaltat. “Els veïns i veïnes de la Cala no es mereixen que es deixe aquesta obra a mitges”, ha assenyalat Bigorra.  

A finals del mes de maig, l’Ajuntament va asfaltar una parcel·la municipal de 1.400 metres quadrats situada a l’Avinguda Marina Alta per a condicionar un aparcament dissuasiu existent. Uns dies després d’aquest condicionament, Bigorra va advertir en comissió informativa de la falta de senyalització i de pintura d’aquest pàrquing i es va contestar que es faria en un futur. “El problema és que han passat uns quatre mesos des de l’asfaltat i l’aparcament continua inacabat”, ha assenyalat el regidor.

Per això, Bigorra ha sol·licitat per escrit que es faça l’acabament promés, és a dir, “que s’indique amb senyals verticals l’entrada i eixida del pàrquing, així com qualsevol altra indicació necessària; que es pinten les places per als vehicles i els sentits de la circulació dins de l’aparcament, i que s’advertisca de la rampa existent enmig del pàrquing per evitar que els vehicles travessen per l’esglaó que hi ha”. El regidor de Compromís reclama per tant que aquest aparcament tinga el mateix tractament que altres existents, com el que hi ha a l’avinguda Cuba, on sí que hi ha senyalització d’accés i les places estan perfectament delimitades. “No té cap sentit que uns aparcaments dissuasius estiguen finalitzats i altres, com el de l’Avinguda Marina Alta, estiguen a mig fer”, ha indicat.

Bigorra ha recordat que en altres ocasions els veïns i veïnes de la zona de la Cala ja han patit obres a mig acabar. Com per exemple, quan es van col·locar ressalts en la mateixa Avinguda Marina Alta, es va realitzar sense arreglar al mateix temps l’asfalt d’aquesta via, quedant totes les irregularitats. I mesos després de realitzar els ressalts es va posar l’asfalt. “En aquell moment es va començar la casa pel sostre; ara no volem que els veïns i veïnes de la Cala vegen com queda una obra a mitges per la improvisació del govern local”, ha criticat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *