Compromís Los Verdes recorda a l’alcalde en funcions la retirada de les casetes del Parc d’Elx

Ha passat quasi un any en què la coalició va demanar la retirada d’una furgoneta publicitària que ocupava la vorera del Parc d’Elx i impedia el pas dels vianants. L’Ajuntament, en lloc d’atendre esta demanda, va autoritzar la col·locació d’altres paradetes al mateix lloc, fins fer més impossible encara la circulació de les persones en est zona. Fa unes setmanes, durant la campanya electoral, l’actual alcalde va rectificar i va dir que en quinze dies, les paradetes serien retirades. Una vegada finalitzat el termini, Compromís Los Verdes recorda el compromís de l’alcalde.

Les paradetes del Parc d’Elx estarien retirades abans del 5 de juny, segons van afirmar fa unes setmanes des del consistori, perquè havien saturat el principal accés de la zona. Des de Compromís Los Verdes demanem que s’acomplisca la paraula donada i que es deixe lliure de casetes publicitàries l’entrada del Parc. “No s’entén que durant tant de temps s’haja permés que s’envaisca amb diferents vehicles i paradetes aquesta zona de circulació de persones”, va subratllar Josep Bigorra, futur regidor de la coalició local.

A més, ha assenyalat l’afecció per a l’Escena Urbana de la ciutat que això comporta. “En lloc de cuidar i mimar l’Ajuntament un dels cantons més emblemàtics de Benidorm, s’ha deixat al lliure albir de les empreses propietàries dels stands informatius”, ha recalcat. Tot i això, Bigorra s’ha mostrat comprensiu amb què s’havia afavorit el coneixement de l’oferta de les empreses anunciadores, però ha preguntat si no haguera sigut possible col·locar este reclam publicitari en altre lloc que no impedira el pas dels vianants.

Tenint tot açò en compte, Compromís Los Verdes sol·licita altra vegada que es retiren les paradetes del Parc d’Elx i que els actuals membres del consistori acomplisquen la paraula donada al respecte.

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *