Bigorra demana que el bar de la Torreta es done provisionalment a persones en risc d’exclusió social

Més de dos mesos després, el bar cafeteria del centre social de la Torreta continua tancat sense oferir servici. El portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, reclama que es concedisca de manera provisional a una de les persones que ho han sol·licitat, amb una situació familiar i social greu, mentre es resol el plec de condicions.  

“Tenim paralitzat el bar de la Torreta mentre hi ha un matrimoni que no cobra prestacions i una família amb tres fills, un dels quals amb una discapacitat greu, amb una dona que ha patit maltractaments de la seua anterior parella, com a sol·licitants a l’espera”, ha explicat Josep Bigorra. El portaveu del grup municipal ha explicat que el plec de condicions de la nova contractació està paralitzat per apreciacions realitzades des del departament d’Intervenció i que encara no estan resoltes. No obstant això, Bigorra reclama una solució provisional per ajudar a estes persones amb una situació de difícil inserció laboral i perquè el bar del centre social recupere el servici per a tots els seus usuaris

Bigorra ha afirmat que la situació dels demandants ha sigut comprovada i documentada pels tècnics de l’Ajuntament i que també reclamen una solució ràpida a l’establiment que porta tancat des de mitjans del mes de juny, quan l’anterior ocupant va deixar el lloc, en trobar una oferta de treball millor. Així mateix també sol·licita que les objeccions apreciades sobre el futur plec de condicions siguen resoltes el més prompte possible, “per no dilatar més la situació de tindre unes dependències municipals que no compten amb tots els servicis per a la ciutadania”.

A l’actualitat el centre social polivalent de la Torreta alberga permanentment diverses associacions i un col·legi d’advocats d’atenció a la dependència i periòdicament s’hi organitzen cursos de diverses activitats o acullen accions socials, com ara la de donació de sang.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *