Compromís demana zones d’ombra en el nou parc de l’avinguda President Adolfo Suárez

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha sol·licitat per escrit que s’habilite una zona d’ombra “almenys sobre els bancs” del nou parc que se situa annex a l’institut de secundària Mediterrània: “L’ànsia per inaugurar del govern municipal ha fet que hagen creat un parc sense cap ombra, ni per a les persones ni per als animals, en una zona en que apreta el sol i més que apretarà, a mesura que arribe l’època estiuenca”. Per altra banda, Bigorra ha demanat també que es col·loque un dispensador de bosses per als excrements de gossos en la zona habilitada per a ells en el nou parc, ja que ara mateix és inexistent. “Hem de facilitar que els propietaris i propietàries de gossos puguen complir les ordenances municipals, especialment si els pressupostos contemplen partides justament per a això, i no únicament col·locar un cartell advertint de les ordenances locals en la porta del recinte”, ha criticat

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *