El portaveu del grup municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha registrat una sol·licitud dirigida a Alcaldia perquè es convoque el més prompte possible la Junta de Portaveus o, en el seu cas, es done compte en la pròxima comissió de Règim Interior, per donar totes les explicacions sobre les suposades activitats il·legals comeses pels funcionaris de l’Ajuntament de Benidorm i que s’assumisquen les responsabilitats se’n deriven.

“Només volem que s’aclarisquen tots els fets, que s’explique quan van començar estes activitats, qui les va cometre, quines accions s’han pres al respecte per part de l’Ajuntament i les possibles responsabilitats penals o civils que poder derivar-se d’estes actuacions”, ha assenyalat Bigorra, justificant esta sol·licitud.

El portaveu ha sol·licitat que, més enllà de la batalla dialèctica entre els portaveus del govern actual i de l’anterior, que s’aporte llum a estos fets “tan greus per a la imatge de l’ajuntament, del personal del mateix i per a la ciutat”. Bigorra ha recordat que l’Ajuntament de Benidorm ha reconegut que, en els últims anys, s’han denunciat i investigat suposades activitats il·legals, com ara casos de tràfic de drogues, d’abús sexual i de suborn, de funcionaris que treballen dins el programa que té el consistori amb la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries per al compliments de les penes dels condemnats a treballs en benefici de la comunitat.

“Ja no és només els fets que es denuncien, sinó que impliquen persones que es volen reinserir-se a la societat. Quin exemple poden tindre si aquells que han de redreçar-los presumptament els vinculen a altres delictes?”, ha criticat.

Bigorra espera que estos fets s’aclarisquen prompte perquè “ni Benidorm es mereix esta imatge, ni els seus ciutadans i ciutadanes ni tampoc els personal de l’Ajuntament que sí que treballa noblement pels interessos de tots i totes”.