Els ciutadans de Benidorm, que formen part dels 11.756 militants, simpatitzants i ciutadans inscrits per a participar en les primàries a les eleccions europees de Compromís, han pogut exercir el seu vot en la nova seu local del municipi. Concretament han exercit el vot un 65,8% del cens.

Des de les 18 fins a les 21 hores han pogut triar entre els 5 candidats per a encapçalar el cartell electoral de Compromís per al Parlament Europeu: Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Àlvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez.

Així mateix, també han pogut escollir entre els 17 candidats que s’han presentat també per formar part de la resta de la llista: Isabel Martín, Julià Àlvaro i Pedro Sànchez (que també es presenten per formar part de la llista) i Anna Perpinyà, Carles Pineda, Lusa Monllor, Josep Aparicio, Pilar Calpena, Loles Ripoll, Albert Furió, Mònica Àlvaro, Vicent Xavier Vila, Antonio García, Anna Climent, Joana Pascual, Reis Gallego i Vicente Torres.

Des de Compromís per Benidorm ens alegrem de la participació ciutadana en estes eleccions, que han sigut una mostra de democràcia participativa i directa. I desitgem molta sort als candidats que isquen de les urnes, perquè lluitaran per ser l’altaveu valencià progressista i ecologista  en el Parlament Europeu el pròxim 25 de maig. L’escrutini de les primàries es pot seguir a l’instant a través de la web http://primaries.compromis.net/.

________________________________________________________________

Benidorm vota las primaries a las elecciones europeas de Compromís

Los ciudadanos de Benidorm, que forman parte de los 11.756 militantes, simpatizantes y ciudadanos inscritos para participar en las primarias a las elecciones europeas de Compromís, han podido ejercer su voto en la nueva sede local del municipio. Concretamente ha ejercido el voto un 65,8% del censo.

Desde las 18 hasta las 21 horas han podido escoger entre los 5 candidatos para encabezar el cartel electoral de Compromís al Parlameno Europeo: Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Àlvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez.

Asimismo, también han podido elegir entre los 17 candidatos que se han presentado también para formar parte del resto de la lista: Isabel Martín, Julià Àlvaro y Pedro Sànchez (que también se presentan a formar parte de la lista) y Anna Perpinyà, Carles Pineda, Lusa Monllor, Josep Aparicio, Pilar Calpena, Loles Ripoll, Albert Furió, Mònica Àlvaro, Vicent Xavier Vila, Antonio García, Anna Climent, Joana Pascual, Reis Gallego y Vicente Torres.

Desde Compromís per Benidorm nos alegramos de la participación ciudadana en estas elecciones, que han sido una muestra de democracia participativa y directa. Y deseamos mucha suerte a los candidatos que salgan de las urnes, porque lucharán por ser el altavoz valenciano progresista y ecologista  en el Parlamento Europeo el próximo 25 de mayo. El escrutinio de las primarias se puede seguir al instante a través de la web http://primaries.compromis.net/.