Jordi Sebastià arriba a Benidorm

El candidat de la #PrimaveraEuropea a les eleccions europees, Jordi Sebastià, farà dimecres 23 de matí una roda de premsa a les 10.30, a la seu local de Compromís per Benidorm (C/Gardènies, 14, baixos de l’Edifici Vistamar). Durant la roda de premsa, el cap de llista de Compromís a les europees presentarà la coalició que participa als comicis i parlarà de com es poden veure representats els interessos de Benidorm al Parlament Europeu.

________________________________________________________________

El candidato de la #PrimaveraEuropea a las elecciones europeas, Jordi Sebastià, hará miércoles 23 por la mañana una rueda de prensa a las 10.30, en la sede local de Compromís per Benidorm (c/Gardenias, 14, bajos del Edificio Vistamar). Durante la rueda de prensa, el cabeza de lista de Compromís en las europeas presentará la coalición que participa en los comicios y hablará de cómo se puede ver representados los intereses de Benidorm en el Parlamento Europeo.

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Programa Electoral, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *