Ruta de conscienciació mediambiental a la Creu de la Serra Gelada

Vos convidem que ens acompanyeu a fer una breu ruta senderista amb final a la Creu per comprovar l’estat de neteja del mirador i dels voltants i netejar-ho si cal.
Eixirem des de Ciudad Patricia (C/ Romania 26) a les 10h del matí. No oblideu beguda i menjar i calçat adient. Entreu ACÍ a l’esdeveniment del Facebook per confirmar l’assistència i conéixer les últimes informacions. ________________________________________________________________ Ruta de concienciación mediambiental a la Cruz de Sierra Helada

Os invitamos a que nos acompañéis a hacer una breve ruta senderista con final a la Cruz para comprobar el estado de limpieza del mirador y alrededores y limpiar si hace falta. Saldremos desde Ciudad Patricia (C/ Rumanía 26) a las 10h de la mañana. No os olvidéis de la bebida y comida y de llevar calzado adecuado. Entrad AQUÍ al evento de Facebook para confirmar la asistencia y conocer las últimas informaciones.

Perfil de la ruta Perfil

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *