[FOTODENÚNCIA] Mal estat d’un parc infantil a Colònia Madrid

Mares i pares de Colònia Madrid s’han queixat de l’estat del terra del parc infantil que es troba al final del carrer Acàcies i ens han fet arribar aquestes fotos. Com es pot apreciar, el terra, que hauria de ser una superfície homogènia i encoixinada per parar els colps de les caigudes dels xiquets i de les xiquetes, està plena de forats de color blau a la imatge. Des de Compromís per Benidorm considerem que tan important com la conservació dels tobogans i cadires engronsadores del parc infantil són també tots els altres elements que el configuren, perquè del seu estat depén la seguretat dels infants. Per això demanem que l’Ajuntament revise i repare el mal estat d’aquesta zona dedicada als més xicotets, que s’avaluen d’igual manera les altres zones habilitades a Benidorm per aquest ús i que se solucionen els desperfectes que hi puga haver.

______________________________________________________________

[FOTODENUNCIA] Mal estado de un parque infantil en Colonia Madrid

Madres y padres de Colonia Madrid se han quejado del estado del suelo del parque infantil que se encuentra al final de la calle Acacias y nos han hecho llegar estas fotos. Como se puede apreciar, el suelo, que tendría que ser una superficie homogénea y acolchada para parar los golpes de las caídas de los niños y niñas, está llena de agujeros de color azul en la imagen. Desde Compromís per Benidorm consideramos que tan importante como la conservación de los toboganes y columpios del parque infantil son también todos los otros elementos que lo configuran, porque de su estado depende la seguridad de los infantes. Por eso pedimos que el Ayuntamiento revise y repare el mal estado de esta zona dedicada a los más pequeños, que se evalúen de la misma manera las otras zonas habilitadas en Benidorm para este uso y que se solucionen los desperfectos que pueda haber.

IMG-20140923-WA0003 IMG-20140923-WA0004

Arxivat en: Cultura i Educació, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *