En temps de crisi que afecta directament a moltes famílies a través dels desnonaments hipotecaris, i on encara hi ha molts afectats per les preferents bancàries en procés de recuperació dels seus diners, Compromís per Benidorm organitza una conferència sobre la banca ètica i les solucions alternatives al model actual que pot aportar.

La xarrada es realitzarà el pròxim divendres 17 d’octubre a partir de les 20 hores al centre social de la Torreta de Benidorm (Avinguda Ciudad Real, 6) a càrrec del catedràtic d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat de València i director de l’Institut Interuniversitari d’Economia Social i Cooperativa, Joan Ramon Sanchis. La conferència explicarà les conclusions a què ha arribat Sanchis al seu llibre “La banca que necesitamos. De la crisis bancaria a la banca ética. Una alternativa socialmente responsable“.

Esperem la vostra assistència i preguntes sobre les alternatives que la banca ètica pot donar als problemes actuals.

Facebook de l’esdeveniment: https://www.facebook.com/events/1483657705254272/

______________________________________________________________

Compromís organiza una charla sobre Banca Ética

En tiempo de crisis que afecta directamente a muchas familias a través de los desahucios hipotecarios, y donde todavía hay muchos afectados por las prefeferentes bancarias en proceso de recuperación de su dinero, Compromís per Benidorm organiza una conferencia sobre la banca ética y las soluciones alternativas al modelo actual que puede aportar.

La charla se relizará el próximo viernes 17 de octubre a partir de las 20 horas en el centro social de la Torreta de Benidorm (Avenida Ciudad Real, 6) a cargo del catedrático de Administración y Dirección de Empresas de la Universitat de València y director del Instituto Interuniversitario de Economía Social y Cooperativa, Joan Ramon Sanchis. La conferencia explicará las conclusiones a que ha llegado Sanchis en su libro “La banca que necesitamos. De la crisis bancaria a la banca ética. Una alternativa socialmente responsable”.

Esperamos vuestra asistencia y preguntas sobre las alternativas que la banca ética puede dar a los problemas actuales.

Facebook del evento: https://www.facebook.com/events/1483657705254272/