Bigorra critica que el PP haja rebutjat que s’incloga la comissaria de Benidorm als Pressupostos Generals de 2016

Els pressupostos generals de l’Estat per a 2016 es van aprovar ahir sense contemplar cap de les esmenes presentades per l’oposició, incloses les 301 del grup parlamentari de Compromís. Entre les esmenes rebutjades pel govern del Partit Popular es trobava una per dotar econòmicament la construcció de la Comissaria de Benidorm, ja que ni el projecte inicial de pressupostos ni les esmenes del grup popular ho van considerar. El portaveu del grup municipal, Josep Bigorra, demana una explicació al govern local, sobretot tenint en compte que en el ple extraordinari d’agost el PP va votar a favor d’instar al govern de Rajoy a què hi haguera una partida pressupostària en este sentit.

“Algú en l’Ajuntament de Benidorm hauria d’explicar per què en agost se cedeix en ple municipal la parcel·la de 4.971 metres quadrats a la partida de Salt de l’Aigua per construir la nova comissaria de policia i l’Ajuntament insta al govern de Rajoy a què l’Estat pose diners per a tal infraestructura, cosa que no fa, i quan Compromís, a instàncies de Benidorm, fa una esmena per valor de 5 milions d’euros perquè entre als pressupostos, el govern estatal no l’accepta”, ha criticat el portaveu municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra.

Alhora, Bigorra va sol·licitar que, ara que el procés d’aprovació de pressupostos passa pel Senat, o bé rectifique el govern i vote a favor de l’esmena quan Compromís la torne a presentar o bé que incorpore una esmena en este sentit. “La cessió de sòl per a la nova comissaria ha portat més de deu anys esperant a què es tramite i no volem esperar altra dècada a què es dote econòmicament”, ha subratllat Bigorra.

El portaveu recordava així que en 2003 l’Ajuntament de Benidorm va cedir al Ministeri de l’Interior una parcel·la de 3.711 metres quadrats per a esta infraestructura. I que, a pregunta del diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví el passat mes de juny de 2014, el Ministeri d’Interior va contestar que no tenia constància de cap indicació per part del consistori de Benidorm al respecte. Va ser finalment en el ple d’agost d’enguany i per unanimitat que es va acordar de nou la cessió de la parcel·la, ara de 4.971 metres quadrats.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *