Els regidors del grup municipal, Josep Bigorra i Juan García, han enviat una sol·licitud a Escena Urbana perquè el departament rebaixe la vorera de diferents passos de vianants tant a la zona de l’Horta com al carrer Maravall i al voltant del carrer Ondulat. Així mateix, també es demana que es puge el pas de vianants que es troba al final d’este últim carrer perquè els passejants tinguen més seguretat a l’hora de creuar.

Ambdós regidors han presentat esta petició arran de les queixes dels ciutadans i ciutadanes de Benidorm i també basant-se en la seua  pròpia experiència. L’objectiu de la sol·licitud és afavorir una major accessibilitat de tota la població, especialment per a la gent que té alguna discapacitat o impediment físic, eliminant barreres i impediments de l’escena urbana que els dificulten la seua mobilitat.

Concretament, les demandes de rebaixar les voreres serien per al cantó de l’Avinguda Severo Ochoa amb l’Avinguda Comunitat Valenciana, per al carrer Maravall en diferents números (en este cas, sí que es troba el rebaix a una part de la vorera, però no a l’altra), carrer Santo Tomàs i Carrer Santa Cristina. En qualsevol cas, Bigorra i García entenen que l’acció d’Escena Urbana no pot circumscriure’s només a estos llocs i caldria que, a poc a poc, la regidoria s’encarregara de solucionar este problema en tots els carrers de la ciutat.

A més d’això, també s’ha sol·licitat el trasllat d’uns metres cap amunt del pas de vianants del carrer Ondulat, que està més a prop amb l’Avinguda de l’Aigüera, ja que en girar els vehicles, quasi no hi ha temps de reacció si hi ha persones que creuen el carrer pel pas. D’esta manera, es pretén guanyar en seguretat amb un simple desplaçament del senyals viaris.