Davant de diferents queixes de veïns i veïnes de Benidorm sobre la necessitat de reparar una tanca entre el frontó de la ciutat esportiva ‘Guillermo Amor’ i les vies del TRAM, el regidor de Compromís i portaveu del grup municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha visitat este matí les instal·lacions. Ha comprovat la necessitat no només d’arreglar este tros, sinó de netejar la brutícia que allí s’acumula. Així mateix, ha constatat que l’acumulació de diversos materials impedixen la utilització del rocòdrom per part dels usuaris i usuàries.

“Hem demanat per escrit a la regidoria d’Esports que, per qüestions de seguretat, repare la tanca de protecció que separa la part de darrere del frontó i de les grades superiors del camp de gespa artificial i les vies del TRAM”, ha explicat Bigorra. El regidor ha apel·lat al perill que pot suposar per als xiquets i xiquetes que poden atracar-se a esta zona, tenint en compte a més a més, que es troben diferents ferros oxidats i punxeguts –possiblement restes de l’antiga tanca-, en el perímetre del mur que ocuparia la tanca.

A més, també ha advertit que hi ha restes de poda de pins i nombroses escombraries en eixa mateixa zona, que caldria arreplegar i tractar correctament com a residus.

Per una altra part, Bigorra ha comprovat l’estat del rocòdrom, ubicat just pegat a les pistes de frontó. Si bé podria necessitar una mà de pintura, a simple vista sembla que el seu estat permet la pràctica de l’escalada. “El problema és que esta instal·lació no pot ser utilitzada ja que la part inferior es dedica a acumular porteries, restes de fustes i metalls i fins i tot un cartell publicitari, que impedixen que qualsevol persona puga utiltizar el rocòdrom”, ha criticat. Per això, el portaveu, en un altre escrit dirigit a la mateixa regidoria, demana que s’endrece i que els materials, o bé siguen guardats al magatzem que es troba al costat o bé que siguen tractats com a residus, si no tenen cap utilitat.

“Entre tots i totes hem de treballar, almenys és la pretensió del nostre grup municipal, perquè les instal·lacions esportives de Benidorm estiguen en perfectes condicions perquè la gent puga utilitzar-les i, a més, hem de vetlar perquè hi haja totes les mesures de seguretat necessàries”, ha finalitzat.