(EFE) .- El cap de llista al Congrés per València de “Compromís-Podem-EU: A la valenciana”, Joan Baldoví, ha demanat al Ministeri de l’Interior que “incremente” la dotació de la Policia Nacional a Benidorm davant la situació d’algunes zones d’aquesta ciutat, com el Racó de l’Oix.

En declaracions a Efe, Baldoví ha instat el Ministeri a que, “en lloc de perseguir i fer por”, es dedique a “aconseguir” que la seguretat ciutadana siga una realitat per a “no posar en perill a una de les indústries que ens dóna de menjar com és el turisme “.

Ha incidit en la necessitat de “mimar i cuidar” la seguretat en els municipis turístics perquè en cas contrari, “el turisme s’allunyarà”.

D’altra banda, Baldoví, que ha visitat Benidorm en el marc de la campanya electoral de la coalició Alavalenciana, també ha posat èmfasi en les propostes formulades per la seva formació en la passada legislatura sobre la modificació de la Llei d’Hisendes Locals perquè “Benidorm adquirisca la condició de municipi turístic” i, així,”puga accedir als avantatges i recursos que ofereix la llei “.