Els quatre grups municipals que sol·licitaven traure a concurs públic la contracta de l’aigua i clavegueram de Benidorm, han presentat al fiscal un requeriment perquè investigue la tramitació duta a terme pel Govern local del Partit Popular, en sintonia amb el Grup Socialista, per prorrogar deu anys més el contracte de l’aigua vigent en el municipi des de 1987.

Els portaveus i regidors de Compromís-Los Verdes, Ciudadanos por Benidorm, Ciudadanos, i Liberales, han acudit a les 11 hores al Palau de Justícia de Benidorm per a traslladar a Fiscalia l’escrit en el qual plantegen els seus dubtes sobre el procediment seguit en aquest procés pactat pels dos grups majoritaris de l’ajuntament.

El portaveu de Compromís-Los Verdes, Josep Bigorra, s’ha posicionat en el mateix sentit. “No sabem sobre quins interessos es va prendre aquesta decisió, però com pensem que no són els més beneficiosos per a la ciutat, hem presentat aquest recurs, perquè investigue per què és millor acceptar una proposta de Hidraqua i per què no és tan beneficiós, com així assenyalen directives europees o la llei de contractes, traure-ho a concurrència pública i que guanye el millor “.