El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha demanat en comissió informativa que l’Ajuntament faça arribar els llums de Nadal a tots els barris de la ciutat. Esta petició s’ha realitzat després que el regidor de Festes, a pregunta del propi portaveu, constestara que la il·luminació de les pròximes festes nadalenques s’ubicarà als carrers del centre de la ciutat, l’Avinguda de Beniardà i l’Avinguda d’Andalusia. Bigorra considera que es podria fer un mínim esforç perquè Ponent, la Cala i el Racó també tingueren il·luminació i decoració en estes dates.

“Els veïns i veïnes del Racó o de la Cala ens han expressat en diferents moments que ells també volen tindre ambientació de Nadal en els seus barris, com la tindran en el centre de la ciutat i en altres avingudes de Benidorm, per això hem fet esta queixa en comissió informativa”, ha indicat Bigorra.

El portaveu ha informat que l’Ajuntament només preveu col·locar llums i decoració de Nadal a diferents carrers dels centre, a l’avinguda Jaume I, l’avinguda Mediterrani, l’avinguda de Beniardà i l’Avinguda d’Andalusia. En eixe sentit, Bigorra considera que, seguint la lògica que sembla tenir l’Ajuntament d’instal·lar la il·luminació de Nadal a les grans avingudes, almenys caldria considerar posar a l’Avinguda de la Vila Joiosa (la Cala) o a l’Avinguda de l’Atmella de Mar i del Doctor Severo Ochoa (el Racó).

“Quan falta aproximadament un mes per encetar la campanya nadalenca, creiem que encara està l’Ajuntament a temps de contractar una empresa perquè pose il·luminació i decoració en estos barris de la ciutat”, ha considerat. A més, ha explicat que, tot i que el pressupost de la regidoria de Festes és limitat, es pot fer una il·luminació amb un bon preu.

“Accions com esta, la d’ampliar la il·luminació i la decoració de Nadal a racons principals de la ciutat, permeten refermar amb un gest mínim molt simbòlic el sentiment de pertinença de Benidorm en tots els barris”, ha finalitzat.