La coalició trasllada la seua enhorabona a l’equip de Benidorm, conformat pel jugador de pilota benidormer Rodrigo Sebastià Alonso, més conegut com a Pere Roc II, i per Félix i Monrabal, per guanyar la final de la XXVI edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda. Així mateix, Compromís per Benidorm sol·licita a l’Ajuntament que reconega el títol obtingut amb un xicotet homenatge en la pròxima partida que dispute a la ciutat .

Disputada al trinquet de Pelayo, la partida disputada entre l’equip de Benidorm i la parella de Vila-real, formada per Soro III i Javi, ha caigut de la banda dels de la Marina Baixa. La victòria significa la consolidació definitiva de Rodrigo Sebastià Alonso, Pere Roc II, natural de Benidorm, de 23 anys, per a qui era la seua segona final de la Lliga Professional en els tres últims anys.

Pere Roc II, que utilitza aquest nom en honor del seu avi, pilotari destacat en els carrers de la Marina, va debutar amb 16 anys en la selecció valenciana per proclamar-se campió d’Europilota, a partir d’aleshores ha sigut fix en la selecció. És especialista en totes les modalitats internacionals.

Des de Compromís per Benidorm volem transmetre la felicitació i l’enhorabona a l’equip de Benidorm, en especial a Pere Roc II, i sol·licitem a l’Ajuntament que li reta un xicotet homenatge en el pròxim partit que dispute a la ciutat per posar en valor la seua victòria i per promoure el nostre esport, la pilota.