Bigorra fa pública novament la declaració de la renda

Tal com va fer l’any passat, el regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha fet pública la declaració de la renda corresponent a l’exercici de 2017. Segons la declaració presentada per internet, rep anualment un total de 30.022,16 euros de salari brut i no rep cap altre tipus d’ingrés ni retribució monetària. “Com a representant de l’administració pública que té un sou que prové de les arques públiques, des de la nostra coalició considerem essencial i natural aquest exercici de transparència”, ha assenyalat.  

Enguany, dels 30.022,16 euros de retribució bruta declarats, després dels impostos i la cotització a la seguretat social, es declaren 26.080,59 de salari net rebuts en 2017. A la declaració de la renda de l’exercici de 2016, que el regidor també va fer pública, el salari brut era 29.747,20 euros, mentre que l’aportació neta aleshores era de 25.823,96 euros.

La declaració presentada de manera individual també ofereix més dades. Per exemple, que Bigorra viu a Benidorm en règim de lloguer, com viu des de fa anys amb el seu cònjuge. També es dedueix que de les aportacions que el regidor realitza com a part de la quota anual a la coalició Compromís, com a membre de Gent de Compromís, i de l’aportació que realitza per la seua condició de regidor, només s’ha desgravat 120 euros, quantitat idèntica a la declaració de l’any anterior.

Amb tot, la declaració de la renda ha eixit a retornar 134,74 euros, mentre que en la de 2016 va haver d’ingressar a l’Estat 27,69 euros, que van anar destinats a assumptes socials.

Bigorra ha realitzat la declaració en els primers dies de la campanya de la renda, que estarà oberta fins el 29 de juny, per a posar de rellevància que ja s’ha iniciat i que “tots i totes tenim l’obligació de rendir comptes a Hisenda”. Així mateix, al seu parer, ha reiterat que des de Compromís es considera que la publicació de la declaració de la renda s’ha de fer de forma “natural” i “és essencial ja que es tracta de donar comptes a la ciutadania, que és a la que servim com a membres de l’administració pública, sobretot tenint en compte que rebem diners de les arques públiques, basant-nos en els principis de la transparència i d’una correcta fiscalització”.

Fes clic ací per comprovar la declaració: Renda Josep Bigorra 2017

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *