web analytics

Arran de la detenció de l’exalcalde de Benidorm, Eduardo Zaplana, per una investigació portada a terme per la UCO de la Guàrdia Civil, el regidor de Compromís i portaveu del grup municipal, Josep Bigorra, reclama en un escrit de sol·licitud adreçat a alcaldia, com va anunciar a la premsa, la retirada de tots els honors existents referits a l’exalcalde de Benidorm, Eduardo Zaplana, el canvi del nom del vial existent amb el seu nom, i que siguen entregats al grup municipal tots els expedients que consten a l’Ajuntament, si la investigació avança i es relaciona amb la institució municipal de Benidorm.

Així mateix,  Bigorra ha demanat que es donen totes les explicacions sobre els delictes de suborn, blanqueig de capitals, malversació i prevaricació que se li imputen i que torne els diners que puguen haver sostret de l’erari públic de manera irregular.