El candidat a l’alcaldia per Compromís per Benidorm ha criticat la decisió del govern local de renunciar a optar a les banderes blaves de les platges. «Renunciar a una de les marques de qualitat del turisme, sense tan sols presentar-se, demostra el poc que l’importa la ciutat al PP de Benidorm», ha subratllat Beneyto.


Encara sorprés per la decisió del govern local del PP, Beneyto no s’explica com s’ha decidit «unilateralment» no presentar-se «a un dels guardons insignes de la qualitat turística de les platges». «Posen l’excusa de les obres, però a mi em sembla tot una falta de planificació», ha criticat.
L’alcaldable per Compromís per Benidorm ha explicat que serà el segon any consecutiu que la ciutat es quede sense banderes blaves, cosa que ha titllat d’ «inadmissible». «Potser és que el PP ja no considera, erròniament, el turisme com la joia de la corona, i això que no fa tant, a Toni Pérez bé que li agradava fer-se fotos amb la hissada de les banderes», ha comentat Beneyto.


«Demanem al govern de Benidorm que reconsidere la seua decisió que afectarà greument el turisme i sol·licitem que els agents de la societat turística benidormera es pronuncien sobre aquesta mala decisió per fer reflexionar el PP», ha conclòs.