El passat 26 de febrer, Compromís per Benidorm va reclamar la configuració d’una escena urbana coherent i harmònica que, principalment, regulara els elements arquitectònics i que configurara un mobiliari urbà que facilite la mobilitat de tots els ciutadans de la ciutat. Unes setmanes després, mitjançant l’espai de Denuncia de la nostra web, vam criticar la falta d’eficàcia de l’aplicació de denúncia de l’Ajuntament, la “Línea Verde” i vam donar l’altaveu a un benidormer anònim que finalment va posar solució al seu problema. En l’actualitat, encara ens arriben denúncies anònimes sobre l’Escena Urbana, com les que citem a continuació.

Per una part, alguns ciutadans critiquen la falta de mobilitat. Així, les persones amb discapacitat física es troben amb la nul·la existència de rampes de pas en diferents passos de vianants del municipi. No només en algunes parts de l’Avinguda Jaume I, de les quals els mitjans de comunicació ja s’han fet ressò, sinó en altres llocs, com a diferents carrers de la Cala, que apareixen a les imatges.

Falta de rampa de pas a la Cala

I no únicament hi ha impediments de pas per a les persones amb mobilitat reduïda, sinó per a qualsevol ciutadà. Aquest és el cas de la vora de la porta del col·legi Ausiàs March. Hi ha una caseta de fusta i tres contenidors de reciclatge que fan impossible passar-hi, segons la foto adjunta.

Contenidors bloquegen Ausiàs March

Per altra part, també ens han arribat crítiques sobre la imatge de l’arquitectura urbana. Entre el carrer Martínez Alejos i el carrer Alameda, al bell mig de Benidorm, es tapen els edificis en obres amb simples lones de plàstic o xarxes de color verd, en compte de cobrir els treballs amb cartells que imiten les façanes i donen millor aspecte.

image (1) Lletja Escena Urbana image

Per tot açò, des de Compromís per Benidorm demanem que aquestes crítiques siguen ateses per tal de millorar tant la mobilitat de les persones com per donar una millor imatge de la ciutat, especialment tenint en compte que es tracta d’una urbs turística.

________________________________________________________________

Nuevas denuncias sobre Escena Urbana llegan a Compromís per Benidorm

El pasado 26 de febrero, Compromís per Benidorm reclamó la configuración de una escena urbana coherente y armónica que, principalmente, regulara los elementos arquitectónicos i que configurara un mobiliario urbano que facilite la movilidad de todos los ciudadanos de la ciudad. Unas semanas después, mediante el espacio de Denuncia de nuestra web, criticamos la falta de eficacia de la aplicación de denuncia del Ayuntamiento, la “Línea Verde” y dimos un altavoz a un benidormense anónimo que finalmente puso solución a su problema. En la actualidad, aún nos llegan denuncias anónimas sobre la Escena Urbana, como las que citamos a continuación.

Por una part, algunos ciutadanos critican la falta de movilidad. Así, las personas con discapacidad física se encuentra con la nula existencia de rampas de paso en diferentes pasos de peatones del municipio. No solo en algunas partes de la Avenida Jaime I, de las cuales los medios de comunicación ya se han hecho eco, sino en otros lugares, como en diferentes calles de la Cala, que aparecen en las imágenes.

Y no únicamente hay impedimentos de paso para las personas con movilidad reducida, sino para cualquier ciudadano. Este es el caso de al lado de la puerta del colegio Ausiàs March. Hay una caseta de madera y tres contenedores de reciclaje que hacen imposible pasar, según la foto adjunta.

Por ora parte, también nos han llegado críticas sobre la imagen de la arquitectura urbana. Entre la calle Martínez Alejos y la calle Alameda, al mismo centro de Benidorm, se tapan los edificios en obras con simples lonas de plástico o redes de color verde, en vez de cubrir els trabajos con carteles que imiten las fachadas y den mejor aspecto.

Por todo esto, desde Compromís per Benidorm pedimos que estas críticas sean atendidas por tal de mejorar tanto la movilidad de las personas como para dar una mejor imagen de la ciudad, especialmente teniendo en cuenta que se trata de una urbe turística.