Si tens més de 16 anys i molta il·lusió per canviar les coses, pots participar a les #PrimàriesCompromís! A la web http://compromis.net/primaries pots omplir el formulari per inscriure’t i informar-te de tot el procés, tant si vols només triar els teus candidats com si vols ser-ne un.

Recorda que tens del 4 de desembre al 21 de gener per inscriure’t al cens per votar. Ara bé, en cas de ser militant o simpatitzant registrat de Compromís no cal que et tornes a inscriure; ja formes part del cens de primàries.

Per altra banda, del 4 al 12 de desembre per formalitzar la teua candidatura si vols presentar-te a les llistes de la Generalitat, i del 15 al 19 de desembre a candidat per a alcalde. Les votacions seran del 28 al 30 de gener per internet i el 31 de gener de manera presencial en les meses electorals que s’hi habilitaran.

________________________________________________________________

¡¡¡Participa en las Primarias de Compromís!!!

Si tienes más de 16 años y mucha ilusión para cambiar las cosas, puedes participar en las #PrimàriesCompromís! En la web http://compromis.net/primaries pudes rellenar el formulario para inscribirte e informarte de todo el proceso, tanto si quieres solo escoger a tus candidatos como si quires ser uno de ellos.

Recuerda que tienes del 4 de diciembre al 21 de enero para inscribirte en el censo para votar. Ahora bien, en caso de ser militante o simpatizante registrado de Compromís no hace falta que te vuelvas a inscribir; ya formas parte del censo de primarias.

Por otra parte, del 4 al 12 de diciembre para formalizar tu candidatura si quieres presentarte a las listas de la Generalitat, y del 15 al 19 de diciembre a candidato para alcalde. Las votaciones serán del 28 al 30 de enero por internet y el 31 de enero de manera presencial en las mesas electorales que se habilitarán.

compromisbenidorm-portadafb-lhorasatraca