Compromís organitza un concert de Toni de l’Hostal en benefici de la Festa Estellés

El pròxim 17 d’abril Toni de l’Hostal oferirà un concert a la terrassa pub l’Anouer a les 22 hores, organitzat per Compromís per Benidorm, per commemorar el dia de les Corts Valencianes (25 d’abril). A més, les persones que hi assistisquen podran fer un donatiu de cinc euros a benefici de la pròxima Festa Vicent Andrés Estellés, que enguany se celebrarà a Benidorm a nivell comarcal. Així cultura, llengua i tradició s’uneixen en este concert.  

Toni de l’Hostal, mescla de monologuista i cantautor de l’Alcúdia, farà gala de la seua irreverència i humor àcid i crític en valencià el pròxim 17 d’abril en un concert amb el que Compromís vol commemorar el 25 d’abril, dia de les Corts Valencianes en l’actualitat, perquè tal dia de 1707 va tindre lloc la Desfeta d’Almansa. Eixa derrota va suposar l’eliminació de les lleis pròpies valencianes, els Furs, i l’imposició del Decret de Nova Planta.

El component cultural d’esta nit es completa perquè tot aquell que ho desitge podrà fer un donatiu de cinc euros a benefici de la pròxima Festa Estellés, que enguany se celebrarà a Benidorm. De caràcter comarcal, la sisena edició pren el relleu de l’anterior organitzada a la Vila, i tindrà lloc la pròxima tardor entre els mesos de setembre i octubre, en una data encara per decidir. Esta festa, arrelada i ben representada a tot el territori, està creada per rendir homenatge a l’il·lustre poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, gran literat de la llengua valenciana del segle XX.

Des de Compromís per Benidorm, que participarà a les pròximes eleccions locals dins la coalició Compromís Los Verdes, es convida a la gent a assistir a este acte per gaudir d’una bona nit cultural, festiva i en valencià.

Esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/465580976925740/

______________________________________________________________

Compromís organiza un concierto de Toni de l’Hostal en beneficio de la Fiesta Estellés

El próximo 17 de abril Toni de l’Hostal ofrecerá un concierto en la terraza pub de l’Anouer a las 22 horas, organizado por Compromís per Benidorm, para conmemorar el día de las Cortes Valencianas (25 de abril). Además, las personas que asistan podrán hacer un donativo de cinco euros a beneficio de la próxima Fiesta Vicent Andrés Estellés, que este año se celebrará en Benidorm a nivel comarcal. Así cultura, lengua y tradición se unen en este concierto.

Toni de l’Hostal, mezcla de monologuista y cantautor de l’Alcúdia, hará gala de su irreverencia y humor ácido y crítico en valenciano el próximo 17 de abril en un concierto con el que Compromís quiere conmemorar el 25 de abril, día de las Cortes Valencianas en la actualidad, porque tal día de 1707 tuvo lugar la Derrota de Almansa. Esa derrota supuso la eliminación de las leyes propias valencianas, los Fueros, y la imposición del Decreto de Nueva Planta.

El componente cultural de esta noche se completa para que todo aquel que lo desee podrá hacer un donativo de cinco euros a beneficio de la próxima Fiesta Estellés, que este año se celebrará en Benidorm. De carácter comarcal, la sexta edición toma el relevo de la anterior organizada en Villajoyosa, y tendrá lugar el próximo otoño entre los meses de septiembre y octubre, en una fecha aún por decidir. Esta fiesta, arraigada y bien representada en todo el territorio, está creada para rendir homenaje al ilustre poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, gran literato de la lengua valenciana del siglo XX.

Desde Compromís por Benidorm, que participará en las próximas elecciones locales dentro de la coalición Compromís Los Verdes, se invita a la gente a asistir a este acto para disfrutar de una buena noche cultural, festiva y en valenciano.

Evento de Facebook: https://www.facebook.com/events/465580976925740/

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *